Ostalo > Motocikli
Koji je vaš motor iz snova
Dirk23:
--- Citat: Demon - 30 Rujan, 2008, 19:24:45 ---
--- Citat: greenlite - 27 Veljača, 2008, 18:51:34 ---
--- Citat: ::Maxter:: - 27 Veljača, 2008, 17:20:11 ---Yamaha XJR1300 :headbang:
--- Kraj citata ---
potpis!!! brutala :headbang: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Predobar motor stvarno! :glasses2: ..btw nije ni skup,za ono sta pruza... 8) a evo slabiji brat xjr 400 ali naravno motor koji je izdan u nekoliko stotina primjeraka :angry7:
--- Kraj citata ---
Pa neznam bas, dali su stotine u pitanju , jer je u japanu jako rasirena klasa 400, za sve preko se trebaju imati posebne dozvole, koje se dosta tesko dobiju, a i kostaju, tako da tamo klasa 400 cvijeta, cak i neki eu proizvođaci rade za japan posebno, 400, kao npr. monster 400 :glasses9:
Demon:
--- Citat: ALONSO - 30 Rujan, 2008, 23:13:01 ---
--- Citat: Demon - 30 Rujan, 2008, 19:01:06 ---
Samo malo da mene netko spusti na zemlju???..gledaj brate ja vozim od 8 godine motor(ne skuter,nego motor jer nekima u i skuteri motori).a ti vozis tog kineza od 125 ccm i ti ces meni govoriti o snazi???...benti sta mi ovi dignu zivce :glasses2:
--- Kraj citata ---
šta vriđaš?
Šta misliš da si neki svemoguči Bog ako pored skutera imaš 636 u garaži...?
još jedan u nizu bahatih mladića koji misle da su si pokupili svu pamet svita, vjerovatno na sponzoriranoj makinji na kojom im je največi gušt doči za 10 sec do 200 km/h u japankama i bez kacige od semafora do semafora.
Ako si zbilja u sjenama onda istupi iz kluba jer bajkeri su familija i podržavaju se međusobno bez obzira tko šta vozi, pa makar to i skuter bio jer nisu svi ljudi istih finacijskih i drugih mogučnosti, a to nije razlog da oni koji imaju da se kurče s time :icon_thumright: Il si onda radije priđi u fjaku i tamo budi uber cool među fensi bokatašima.. ili ček.. ne, u tom slučaju ti u usporedbi s njima voziš g#vn% :binkybaby:
I čim pričaš tako o snazi nečeš dugo. R je za na stazu, a tamo, ako će mo objektivno , ne bi iskoristija niti 70% mogučnosti motora stoga ne vriđaj i ne ponašaj se bahato, ako iz ničeg drugog onda barem iz bajkerskog respekta jer ono što Genesis vozi je motor, i iz poštovanaj prema starijima :icon_thumright:
idi u kut i srami se, ti bahati izrodu bajkerskog svita :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Slusaj ti... ovako ja sam svoje motore kupia svojim novcem i u skladu s mogucnostima,2. ako mislis pjuvat po meni ja sam u kastelim a i nije mi problem doci u st kod tebe pa da rijesimo nesuglasice.3 u sjenama nisam .4 uzea sam 636 jeR mi je to naj drazi motor i nebi ga nikad minja ni zakojega. 5.u japankama nikad ne vozim. 6.Nisam biker niti sam ikad bia biker i niti zelim biti biker...ja vozim motor zato sta to volim,a da se kurcim???=mozda al nevolim kad me netko usporedjuje i govori ono sta nisam!!!...
Demon:
--- Citat: Mislav RR - 30 Rujan, 2008, 23:40:24 ---kompa ovo je post :icon_thumright:
pun mi je k ovih sta kupe R pa misle da su uvatili boga za jaja
--- Kraj citata ---
Slusaj kralju da mislim da sma uvatia boga za jaja zato sta imamR-a???...ja nisam nikako spomenia da imam R-a to jer ovaj lik napisa i sad ispada da se kurcim sta ga imam...al eto... :angry7:
Demon:
a u ostalome svi smo face u ovoj virtuali,amo se naci negdje pa da vidimo tko sta vozi i koliko tko ima iskustva i respecta od ostalih===ako je to jos ikome vazno...nema smisla ovako se prepucavati tko je sta itd...
ALONSO:
--- Citat: Demon - 01 Listopad, 2008, 18:14:17 ---2. ako mislis pjuvat po meni ja sam u kastelim a i nije mi problem doci u st kod tebe pa da rijesimo nesuglasice.
--- Kraj citata ---
auuu, tresu mi se gačice :laughing6: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju