Općenito > Slike i filmovi o skuterima
benzin benzin benzin
3alfa3:
--- Citat: Rossi - 24 Listopad, 2010, 15:44:16 ---eh evo sad ja malo da napisem sta iz svog iskustva,kod nas bgm ima razlike u gorivu ....omv ima daleko najbolje gorivo kod nas...evo primjer,ja testiro na svom autu bas radi ove prepirke sa par osoba.....bilo malo goriva u tanku odem na banzinsku i pustim da auto potrosi na leru goriva sto je ostalo mozda litar..malo gasovo i nestane goriva i uzmem naspem 5 litara,95ice...znaci naspem na benzinskoj koja je od zgrade 400m i zove se Energo Petrol...i odredim relaciju ...lagana voznja ...kasno navece bez puno saobracaja i vozi....preso sam 38 km auto se ugasilo .....prije toga sam sa frendom otiso na OMV ,Dva lava,Petrol,Ina,kanisteri po 5 litara i nasuli sve....evo rezultata ...ista dionica znaci znaci samo se okrenem i nazad istim putem ...
Vozilo : Alfa Romeo 156 2.0 TS
Kolicina:5L
OMV - 72km
Petrol -63km
Dva lava -56km
Ina -51km
Energo petrol - 42kmm
da dodje neznam ko i kaze nema razlike..ja kazem da ima ....
--- Kraj citata ---
Znaci, 71% kilometara napravis vise sa OMVom u odnosu na energo petrol.
Pa kakav to onda auto vozis koji moze provarit gorivo energo petrola koje je u tom slucaju slabije od kokosje juhe
robert:
--- Citat: 3alfa3 - 24 Listopad, 2010, 17:18:20 ---
Pa kakav to onda auto vozis koji moze provarit gorivo energo petrola koje je u tom slucaju slabije od kokosje juhe
--- Kraj citata ---
MAGGI quatro :toothy9:
DvdAerox:
Mah.... ja znam osobno dosta ljudi sta vise nisu mogli upalit dvotaknog ljubimca nakon tankanja na ini i jos jednoj lokalnoj benzinskoj koju necu imenovat...sve se rjesilo time da su spraznili tank i posipali omw-ovo gorivo, ne zanima me ako mogu radit vise km, zanima me samo di cu dobit manje vode i cisci benzin, a siguran sam da omw kod mene ima najkvalitetnije, jer se kao prvo nitko nije zalio, a i osobno nisam nikad imao probleme.
Rossi:
--- Citat: 3alfa3 - 24 Listopad, 2010, 17:18:20 ---
--- Kraj citata ---
ja niti cu se prepirat niti sta....znaci bujrum dodjes kod mene..ja i ti sjedemo u auto i isto ponovimo ....i dovedem ti jos 100 ljudi koji ce ti reci da se cesto desi da naspes lupam 10 litara benzina na energo petrolu a stane ti auto za 60,70 kma rjec o autima koja bi trebala preci preko 100 km stim gorivom ..a normalno si vozio ...koji auto vozim...pise ti u postu mom iznad...
3alfa3:
--- Citat: Rossi - 24 Listopad, 2010, 18:05:54 ---ja niti cu se prepirat niti sta....znaci bujrum dodjes kod mene..ja i ti sjedemo u auto i isto ponovimo ....i dovedem ti jos 100 ljudi koji ce ti reci da se cesto desi da naspes lupam 10 litara benzina na energo petrolu a stane ti auto za 60,70 kma rjec o autima koja bi trebala preci preko 100 km stim gorivom ..a normalno si vozio ...koji auto vozim...pise ti u postu mom iznad...
--- Kraj citata ---
Nista ja ne kazem, ja samo interpretiram tvoje brojke
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju