Općenito > Slike i filmovi o skuterima

benzin benzin benzin

<< < (6/7) > >>

3alfa3:

--- Citat: seso - 22 Listopad, 2010, 21:17:06 ---trese ko da ima zimnicu

--- Kraj citata ---

Krastavci, paprike...

Iwo SR Tuono:
ja sam nasuo ditecha na INI i nakon toga ga nisam više upalio dok nisam očistio injektor i nauso omv100

što se auta tiče imam iskustva i previše što se dizela tiče i OMV je definitivno ispred svih

a na dizelu se fino da muljat jer cigani svašta smješaju unutra a to jedna pumpa u HR radi najviše al neću sad o tome

e i OMV na vratima jadrana u Rijeci je prekjučer bio zatvoren i sjever i jug, cijela pumpa okružena trakama financijske policije il tako nešto je pisalo na trakama, i sve pumpe zapečaćene  :icon_biggrin:

sule:
ja sam na ini dobio benzin + diesel + voda = nece motor da upali :laughing6: :laughing6:

roxyy:
ulijem 95 u bidon na ini i ostavim ga da odstoji 2-3 dana i ima što viđet,na dnu ima taloga pun rac...drugih benzinskih pumpa nema osim jedne privatne a ta je još gora

Rossi:
eh evo sad ja malo da napisem sta iz svog iskustva,kod nas bgm ima razlike u gorivu ....omv ima daleko najbolje gorivo kod nas...evo primjer,ja testiro na svom autu bas radi ove prepirke sa par osoba.....bilo malo goriva u tanku odem na banzinsku i pustim da auto potrosi na leru goriva sto je ostalo mozda litar..malo gasovo i nestane goriva i uzmem naspem 5 litara,95ice...znaci naspem na benzinskoj koja je od zgrade 400m i zove se Energo Petrol...i odredim relaciju ...lagana voznja ...kasno navece bez puno saobracaja i vozi....preso sam 38 km auto se ugasilo .....prije toga sam sa frendom otiso na OMV ,Dva lava,Petrol,Ina,kanisteri po 5 litara i nasuli sve....evo rezultata ...ista dionica znaci znaci samo se okrenem i nazad istim putem ...

Vozilo : Alfa Romeo 156 2.0 TS
Kolicina:5L

OMV - 72km
Petrol -63km
Dva lava -56km
Ina -51km
Energo petrol - 42kmm

da dodje neznam ko i kaze nema razlike..ja kazem da ima ....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju