Općenito > Propisi

Uhvatila me policija u autu bez dozvole,postupak?

<< < (14/16) > >>

Bruno16:
a sve ovisi o sudcu......moze dobit samo ukor a moze dobit i kaznu.....jer je neosiguranim vozilom ugrozio sigurnost sebe i drugih osoba....sve ovisi kakve ce volje biti sudac to jutro

crobex:
meni su bili policioti rekli 500kn da ću dobit, a dobio sam 2620kn tako da prerano se nadas ako nisi dobio uplatnicu, ako si je dobio plati i suti, moj savjet

Bruno16:
o tome šta su policajci rekli nemoj mi ni spominjat....meni je rekao ajde idi momak kuci, guraj motor, ja ti necu nista pisat ovaj put al iduci put ides sa nama u postaju, a ono g#vn%, za 4 miseca dosa poziv na sud

BilyPiton:

--- Citat: Bruno16 - 20 Listopad, 2010, 21:36:38 ---o tome šta su policajci rekli nemoj mi ni spominjat....meni je rekao ajde idi momak kuci, guraj motor, ja ti necu nista pisat ovaj put al iduci put ides sa nama u postaju, a ono g#vn%, za 4 miseca dosa poziv na sud

--- Kraj citata ---

tak je i meni to ti g#vn# rade da na prvu loptu te smire i nadas se da je sve uredu...meni doso poziv na moj jebeni 17.rodendan ono festa do jajajajjaja :angry9:

Jump33r:

--- Citat: www.ubizec.com - 20 Listopad, 2010, 23:54:18 ---tak je i meni to ti g#vn# rade da na prvu loptu te smire i nadas se da je sve uredu...meni doso poziv na moj jebeni 17.rodendan ono festa do jajajajjaja :angry9:

--- Kraj citata ---

Pa vidis da su se i oni sitili cestitat ti...jesi  in se zahvalio...  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju