Općenito > Propisi
Uhvatila me policija u autu bez dozvole,postupak?
Jump33r:
--- Citat: m!Ky - 19 Listopad, 2010, 16:57:34 ---
--- Citat: 3alfa3 - 19 Listopad, 2010, 14:54:31 ---Svaka skola je skupa. U ovom slucaju zapravo jeftina, ali naucio si ipak nesto.
--- Kraj citata ---
Jesam sigurno :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
A to ce te drzat jedno 2 miseca i onda ce bit sve po staron,samo ces ovi put malo bolje pazit da ne naletis na policiju... ;D :binkybaby:
m!Ky:
Nece 100% bit po starom,u to sam siguran,ponovno riskirat ne zelim nit mi se isplati,nikad vise nelegalno sjest za bilo kakvo vozilo necu...
luna500rr:
--- Citat: m!Ky - 19 Listopad, 2010, 19:06:12 ---Nece 100% bit po starom,u to sam siguran,ponovno riskirat ne zelim nit mi se isplati,nikad vise nelegalno sjest za bilo kakvo vozilo necu...
--- Kraj citata ---
Oce oce viruj mi, tako ja prije kad me policija pusti bez kazne toliko budem u filmu da bi pjeske kuci i nikad vise na motor, sutradan prolazim istim putom kao da nista bilo nije...
Bruno16:
ako su ti napisali 2000 za vozacku onda na sudu ces dobit kaznu za neregistrirano i neosigurano vozilo a to ti je kombinavije od 2000neregistrirano i 5000-20000 neosigurano....skup hobi
BilyPiton:
--- Citat: Bruno16 - 19 Listopad, 2010, 21:12:31 ---ako su ti napisali 2000 za vozacku onda na sudu ces dobit kaznu za neregistrirano i neosigurano vozilo a to ti je kombinavije od 2000neregistrirano i 5000-20000 neosigurano....skup hobi
--- Kraj citata ---
da :notworthy:, pa maloljetan je kolko sam skuzio tolku kaznu ako mu je prvi preksaj nece dobit nema teorije dobit ce ukor samo kdo suca a ovo do murije ce morat platit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju