Općenito > Propisi
Uhvatila me policija u autu bez dozvole,postupak?
igor.sb:
ne znaju, koliko puta svi bi oni pisali zalbe, a fino pise prigovor PP u roku 7 dana
culi su od nekog da se mogu zaliti, mogu al ne kad oni misle
kristijanSR70:
nije to strasno meni je kolega bio pijan divljo s autom i murja zaustavila, odma jeosto bez vozacke, dao im i prometnu, nakon toga j#bo majku policajcima sjeo u auto i nastavili dalje hahaah...
sta ce bit dalje nezna se..
Jump33r:
--- Citat: spidi gonzalez - 18 Listopad, 2010, 00:27:09 ---:tstnd: :sign070: :hehe: jebes takvo traljavo bjezanje,i sam sam bio u takvoj situaciji,bjezimo brat i ja od ruke zakona kadli nam puče guma,i sad mi se okrenuli na cesti i milicioner nas stigne u stojadinu,sad sta napravit...?Sreca da je bio sam,kolega mu je bio na bolovanju,i sad ni pet ni sest ja istrcim van i bjezim u krug oko naseg auta a on zamnom i tako nekih dvajst/triest krugova,a brat za to vrijeme mijenja gumu,sreca da je rezervna bila citava,ripne jos dobre,oko 3 mm...i buraz promijeni gumu,ja to vidio i sad cimnem ja policajca da cu kao trk u desno,trznem ramenom i bjez ulijevo,buraz taman istreso pepeljaru kroz suvozacka vrata i ostavio ih otvorena a ja ti brze uletim unutra i mi bris...i tak pobjegli smo mu u neku sumu i preko vinograda nazad doma...al to ti je sve bila sekunda :confused5:
--- Kraj citata ---
hahahhaha, koja LEGENDA...!!! :toothy12: :toothy12:
walkay:
--- Citat: spidi gonzalez - 18 Listopad, 2010, 00:27:09 ---:tstnd: :sign070: :hehe: jebes takvo traljavo bjezanje,i sam sam bio u takvoj situaciji,bjezimo brat i ja od ruke zakona kadli nam puče guma,i sad mi se okrenuli na cesti i milicioner nas stigne u stojadinu,sad sta napravit...?Sreca da je bio sam,kolega mu je bio na bolovanju,i sad ni pet ni sest ja istrcim van i bjezim u krug oko naseg auta a on zamnom i tako nekih dvajst/triest krugova,a brat za to vrijeme mijenja gumu,sreca da je rezervna bila citava,ripne jos dobre,oko 3 mm...i buraz promijeni gumu,ja to vidio i sad cimnem ja policajca da cu kao trk u desno,trznem ramenom i bjez ulijevo,buraz taman istreso pepeljaru kroz suvozacka vrata i ostavio ih otvorena a ja ti brze uletim unutra i mi bris...i tak pobjegli smo mu u neku sumu i preko vinograda nazad doma...al to ti je sve bila sekunda :confused5:
--- Kraj citata ---
Poslije koliko krugova ti je policajac rekao da mu kolega na bolovanju? :laughing7:
Dejan_22:
--- Citat: Jump33r - 17 Listopad, 2010, 21:40:31 ---Samo 2000 kn.. :icon_scratch: :icon_scratch: Uglavnon maloljetan,nemas prihoda,prvi prekrsaj,triba bi se izvuc uz opomenu... :icon_thumright: :binkybaby:
--- Kraj citata ---
to i mene čudi, meni su prijetili s 17 000kn kad su me uhvatili s motorom bez papira, dozvole itd :toothy12:
dobro si još i prošao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju