Općenito > Propisi
Uhvatila me policija u autu bez dozvole,postupak?
Ivan_drifter:
isuse ovako se nisam dugo nasmijao!! al ovu temu pratim jer ii ja sam si ubro auto makar je neregan i ja bez b kategorije..tako da cekam.. gle mlad nadobudan,....nemoze se tu nista...a nevozit nemoguce kad jednom krenes nemos stat...istina nevozim svaki dan ipak nemam tolko benge/plina nego to su vecinom kasni sati dok starci spavaju pa po kvartu i te spike... drift race i zeke..al jbg...sretno...svacam te u jednu ruku..
m!Ky:
--- Citat: Deny - 17 Listopad, 2010, 22:50:55 ---@m!Ky samo tako nastavi :icon_thumright: Faca si :)
--- Kraj citata ---
Gle,ja znam da sam s*ebao i to gadno,ali sto sad mogu.
Inace nisam neki divljak i tip koji se ku**,te smo po toj cesti vozili lagano po ogranicenju,jer nisam htio riskirati iskljucivo zbog toga sto nemam dozvolu,nije auto regan te da ne ugrozim koga na cesti.
Ali eto,kada su naisli,prvo misljenje je bilo-bjezimo,te jednostavno nisam znao sto radim i nisam razmisljao,te mi je sad zbog toga jako zao :angry7:
igor.sb:
--- Citat: robert - 18 Listopad, 2010, 03:01:01 ---a šta se desilo kad si se probudio? mokre ili pune gaće?
--- Kraj citata ---
robi nije valjda da sumljas u gonzalesovu pricu?
covjek je dao do znanja da prica o policiji moze biti puno mastovitija, nego m!ky-eva
:toothy12: :toothy12: :toothy12:
robert:
--- Citat: igor.sb - 18 Listopad, 2010, 14:22:31 ---robi nije valjda da sumljas u gonzalesovu pricu?
covjek je dao do znanja da prica o policiji moze biti puno mastovitija, nego m!ky-eva
:toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
ako ti tako kažeš onda ok!
ajmo ekipa, dajte još koju bajku :notworthy:
..::IVKULJA::..:
--- Citat: m!Ky - 17 Listopad, 2010, 21:56:05 ---Ima mozda tko kakav primjer zalbe,ako je kad pisao pa spremio u text document ili sl.,bio bih mu jako zahvalan :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ja neznam zasta bi ti piso zalbu majke ti?! mozes pisat prigovor na postupak policije ako nesta nije bilo u skladu sa zakonom,a tek kad ti dođe rješenje sa suda (ako je dolje naznačena mogućost žalbe) onda se piše žalba
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju