Tehnički kutak > Garaža

Srka

<< < (13/37) > >>

steeef:
ser ser neš dugo :P

jbg kad ti na skuteru šarafi zapečeni i zlizani da ih nemreš ko čovek skinut nego ko sileđija :)

^^GlavonjA^^:

--- Citat: stefek - 26 Studeni, 2010, 19:08:42 ---ser ser neš dugo :P

jbg kad ti na skuteru šarafi zapečeni i zlizani da ih nemreš ko čovek skinut nego ko sileđija :)

--- Kraj citata ---

je je...sad se bumo zvalačili!!!! :P :P :D ;)

P.S ko prizna pol mu se prašta (ili nadoda)!!! :P :D

cona_rab:

--- Citat: ^^GlvonjA^^ - 26 Studeni, 2010, 19:00:26 ---ha gle...razgovaral sam sa stefekom da bi ga rasšetvorili i vidli gdi? kaj ? i Zakaj? jer mi pri 80 km/h nekaj koda zvoncaka u prednjem djelu mašine (čitaj kod cilindra) jer je budala od kojeg sam kupil del svječicu za auto gore BPR6ES, katastrofa....sad sam del BR9ES. Znam da valjčići ruže i to jako jer su gotovi....remen isto treba mjenjat. Tak da treba prvo dijagnosticirat pa ćemo da vidimo.

@Jebivjetar ovom liku je krepal airbrush nekaj ga igla jebe (ima ti stefek bolje rješenje zato, i ja bum si to napravil :P ) i da stefek ti nema dume o motorima zato bolje ne k njemu! :D :P ;) to kaj on dene slike i malo fleksa koristi po mom skutu to je banana. hahhahahahhahah!!!! :P :)))))  ::)

--- Kraj citata ---
prvo ti promjeni rolice i stavi novi remen i onda vidi ako ti dalje zvoncaka,jer su to vjerojatno rolice dokrajčene,a ča se tiče svijećice ima dosta identičnih svijećica koje pašu i na skuter a i na auto,možda se čovjek zabunio

steeef:

--- Citat: cona_rab - 26 Studeni, 2010, 21:07:37 ---prvo ti promjeni rolice i stavi novi remen i onda vidi ako ti dalje zvoncaka,jer su to vjerojatno rolice dokrajčene,a ča se tiče svijećice ima dosta identičnih svijećica koje pašu i na skuter a i na auto,možda se čovjek zabunio

--- Kraj citata ---

sve je fino gore napisano da se budu mjenjali SVI ti potrošni materijali..
ak se već bude prčkalo po mašini onda se bude sve pregledalo da se vidi u kakvom je stanju od termo grupe igličastog i bolcne klipa itd..
eto rješeno,mislm dae sad sve jasno.

^^GlavonjA^^:

--- Citat: cona_rab - 26 Studeni, 2010, 21:07:37 ---prvo ti promjeni rolice i stavi novi remen i onda vidi ako ti dalje zvoncaka,jer su to vjerojatno rolice dokrajčene,a ča se tiče svijećice ima dosta identičnih svijećica koje pašu i na skuter a i na auto,možda se čovjek zabunio

--- Kraj citata ---

slične...ali nije to to....rolice i remen idu 100 % a dalje ćemo vidjeti baš kak je stefek rekel!!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju