Tehnički kutak > Garaža
Srka
WiNdFuCkEr_kc:
--- Citat: stefek - 26 Studeni, 2010, 15:46:16 ---pa gde idete to? :D
--- Kraj citata ---
pa gdje ide ovaj svjet :laughing7:
stef ti bi mi migel malo oko masinke pomoc...vidim da imas doma pistolja na zrak i tak to a i kolko vidim dost se kuzis u neke stvari pa....ak bi ti se dalo... :toothy11: :toothy11: malo pomoci....
SPecial:
Zadnji blatobran :omfg:
cona_rab:
--- Citat: ^^GlvonjA^^ - 03 Studeni, 2010, 20:51:42 ---tak nekak...sve bu ostalo serijski....vjerojatno bu išel novi klip i cilindar posle zime ( ili za vrijeme zime) dok se rastavi i vidi u kakvom je stanju! Planiram poskidat kić s njega, znači naljke i možda ga osviježit s novom bojom...naravno ostaje ista boja jer mi predobro tak izgleda. Sigurno se budu mjenjali remen i valjčići! ;D 8)
--- Kraj citata ---
srka je mrak,(blatobran kvari cjelokupni dojam,neznam koja je budala to išla rezat,ipak je taj blatobran sa svrhom tu stavit)kao da gledam svoju :toothy10:!naljepnice definitivno moraju DOLJE :icon_thumright:!ali bogati čemu novi klip i cilindar ako ima SAMO 17tkm,ionako nema toga više za nabavit niti u Italiji a pogotovo ne u Hrvatskoj!
steeef:
--- Citat: WiNdFuCkEr_kc - 26 Studeni, 2010, 16:34:52 ---pa gdje ide ovaj svjet :laughing7:
stef ti bi mi migel malo oko masinke pomoc...vidim da imas doma pistolja na zrak i tak to a i kolko vidim dost se kuzis u neke stvari pa....ak bi ti se dalo... :toothy11: :toothy11: malo pomoci....
--- Kraj citata ---
svet bre,svet..
neznam,ja pak nikaj ne vidim ;D
spec nemoj da jebeš čoveka,lepo je reko da bude to prvo zamjenil..
j#bo onog čoravog ko ga otpili..
kaj se tiče klipa i cilindra niko nie rekel da se bude nužno mjenjalo,dok se otvori bude se znalo..
glavonji po glavi odma najcrnje misli lupaju ;)
^^GlavonjA^^:
ha gle...razgovaral sam sa stefekom da bi ga rasšetvorili i vidli gdi? kaj ? i Zakaj? jer mi pri 80 km/h nekaj koda zvoncaka u prednjem djelu mašine (čitaj kod cilindra) jer je budala od kojeg sam kupil del svječicu za auto gore BPR6ES, katastrofa....sad sam del BR9ES. Znam da valjčići ruže i to jako jer su gotovi....remen isto treba mjenjat. Tak da treba prvo dijagnosticirat pa ćemo da vidimo.
@Jebivjetar ovom liku je krepal airbrush nekaj ga igla jebe (ima ti stefek bolje rješenje zato, i ja bum si to napravil :P ) i da stefek ti nema dume o motorima zato bolje ne k njemu! :D :P ;) to kaj on dene slike i malo fleksa koristi po mom skutu to je banana. hahhahahahhahah!!!! :P :))))) ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju