Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ser ser neš dugo jbg kad ti na skuteru šarafi zapečeni i zlizani da ih nemreš ko čovek skinut nego ko sileđija
ha gle...razgovaral sam sa stefekom da bi ga rasšetvorili i vidli gdi? kaj ? i Zakaj? jer mi pri 80 km/h nekaj koda zvoncaka u prednjem djelu mašine (čitaj kod cilindra) jer je budala od kojeg sam kupil del svječicu za auto gore BPR6ES, katastrofa....sad sam del BR9ES. Znam da valjčići ruže i to jako jer su gotovi....remen isto treba mjenjat. Tak da treba prvo dijagnosticirat pa ćemo da vidimo.@Jebivjetar ovom liku je krepal airbrush nekaj ga igla jebe (ima ti stefek bolje rješenje zato, i ja bum si to napravil ) i da stefek ti nema dume o motorima zato bolje ne k njemu! to kaj on dene slike i malo fleksa koristi po mom skutu to je banana. hahhahahahhahah!!!! ))))
prvo ti promjeni rolice i stavi novi remen i onda vidi ako ti dalje zvoncaka,jer su to vjerojatno rolice dokrajčene,a ča se tiče svijećice ima dosta identičnih svijećica koje pašu i na skuter a i na auto,možda se čovjek zabunio
crna nedolazi puno do izrazaja
ma vi nis neznate
najlakse je na tudem a najteze na svom
tak baš i treba bit...glavonja oće crven skuter a crna da razbije monotoniju..kolko sam ga skužil po priči..a crno crvena je jebena kombinacija.
ako on ima fen pricekaj, jer ces sa njim odma skinit, a tako bez njega ti je za satrat se