Tehnički kutak > Garaža
Srka
steeef:
--- Citat: WiNdFuCkEr_kc - 04 Travanj, 2011, 18:12:03 --- stefek-naravno da smo pijani bili,poceli smo od jutra :toothy3: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
inače to nije za pohvalit se..još ste deca..jednom se valjda i opametite :laughing7:
WiNdFuCkEr_kc:
--- Citat: stefek - 04 Travanj, 2011, 18:20:23 ---inače to nije za pohvalit se..još ste deca..jednom se valjda i opametite :laughing7:
--- Kraj citata ---
a budemo se nacekali da se mi opametimo :icon_thumright:
steeef:
--- Citat: WiNdFuCkEr_kc - 04 Travanj, 2011, 18:23:23 ---a budemo se nacekali da se mi opametimo :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
sad su mi jasnije neke stvari..moral bum vas zaobilazit dok vas vidim negdi :laughing7:
WiNdFuCkEr_kc:
--- Citat: stefek - 04 Travanj, 2011, 18:33:01 ---sad su mi jasnije neke stvari..moral bum vas zaobilazit dok vas vidim negdi :laughing7:
--- Kraj citata ---
a to nebi bilo ljepo od tebe :angry7:
^^GlavonjA^^:
--- Citat: WiNdFuCkEr_kc - 04 Travanj, 2011, 18:12:03 ---gle pa prvi put kaj sam isel kroz to a kamoli da sam se nekad vec natjecal...nije me sram kaj sam zadnji,vise bi me bilo sram da sam prvi i da se hvalim :icon_biggrin: a i bil bi prvi da sam dva motora vozi ko ti,a i neznam na koju foru si ti prvi vrusil si flasicu i sipku onu poprek :laughing9: a dobro imal si frenda koji stopa vrijeme,hahaha a i samo da znas onaj mali s kroserom nas je sve popisal,tak da ono :headbang:
stefek-naravno da smo pijani bili,poceli smo od jutra :toothy3: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
kao 1. svima je bubnula flašica jer je dno sjebano....udubljeno.....a kao 2. nisam vrušil šipku ne laprdaj gluposti (šipku sam vrušil dok je bila probna vožnja!!!)....a kao 3. kaj opće sad ima veze kaj sam bil i u kategoriji s mjenjačem...ko ti kriv kaj ti nisi išel!!! a onaj mali je vas fporil ne mene...zato podrtom plahtom po glavi i pssst! a kao 4. na vremenu nije mogel varati jer je murjak bil kraj njega ak nisi skužilll...ma da bil si prepijan da bi skužil! :jerk: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju