Tehnički kutak > Garaža
Srka
^^GlavonjA^^:
--- Citat: cona_rab - 02 Travanj, 2011, 21:04:23 ---svjetli ti rezerva :laughing7: :laughing7:
usput ljepa sr-ka.ja baš mislim svoju ofarbat u takvu serijsku boju(da mi se slaže uz kacigu ;D).i svi mi govore da ne,da je predosadna takva kombinacija,i da je isfurana ali meni je ta kombinacija oduvijek :n1:
--- Kraj citata ---
da, da svetli...i to još od prošle godine :P
to mi je najljepša kombinacija boje....nem ju mjenjal sigurno!! :D :icon_thumright:
WiNdFuCkEr_kc:
--- Citat: ^^GlavonjA^^ - 02 Travanj, 2011, 20:23:02 ---pa normalno da ne izgleda lošeee....odlično je sjela :P
prirubnicu sam zel u Ami tradeu u Zg-u, 76 hrvatskih novaca :P
bar nemam naranđinu koru...dns sam videl izbliza kak to zgleda :P
P.S. Koji si ono bil na natjecanju??? :D :P :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
opet je pocelo podjebavanje :laughing7: a kaj da ti velim..neznam koji sam nakraju znam da među prva 3 nisam :happy6: ali vazno je sudjelovati da mi je bilo do prvog mjesta onda bi se i raspital kaj treba sve delati hahahaha...a ne bezveze se pelat po poligonu....vidim da si ti preponosan na sebe :toothy12:
^^GlavonjA^^:
--- Citat: WiNdFuCkEr_kc - 04 Travanj, 2011, 11:39:35 ---opet je pocelo podjebavanje :laughing7: a kaj da ti velim..neznam koji sam nakraju znam da među prva 3 nisam :happy6: ali vazno je sudjelovati da mi je bilo do prvog mjesta onda bi se i raspital kaj treba sve delati hahahaha...a ne bezveze se pelat po poligonu....vidim da si ti preponosan na sebe :toothy12:
--- Kraj citata ---
raspital bi se :toothy10: koga ti nasmijavaš!!!! :toothy12: :toothy12: :toothy12: ak te baš zanima bil si 5/5! :toothy9: :toothy9:
naravno da sam ponosan jer sam 3.god za redom 1. kom me skine skidam kapu!!! dok se treba dokazati u vještini svi se samo izvlače....al sam zato "JA" frajer na skutu dok idem po centru!!! :D :headbang: :headbang: :laughing11: :laughing11: :laughing11:
steeef:
sigurno su bili pijani večer prije majstori pa im je to izgovor :P
WiNdFuCkEr_kc:
gle pa prvi put kaj sam isel kroz to a kamoli da sam se nekad vec natjecal...nije me sram kaj sam zadnji,vise bi me bilo sram da sam prvi i da se hvalim :icon_biggrin: a i bil bi prvi da sam dva motora vozi ko ti,a i neznam na koju foru si ti prvi vrusil si flasicu i sipku onu poprek :laughing9: a dobro imal si frenda koji stopa vrijeme,hahaha a i samo da znas onaj mali s kroserom nas je sve popisal,tak da ono :headbang:
stefek-naravno da smo pijani bili,poceli smo od jutra :toothy3: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju