Ostalo > Motocikli
Kawasaki GPZ 500 S
SRAD:
--- Citat: salej600 - 15 Listopad, 2010, 08:29:54 ---To je odlična mašina i gotovo nikada se ne kvari. Prvenstveno je bila napravljena za agregat za struju i tako se dobro pokazala i bila izdržljiva i bez kvarova da su ju onda odlučili staviti na motor što se pokazalo kao pun pogodak. Klipovi idu skupa gore-dolje. Brzina oko 200, a potrošnja vrlo mala.
Puno sretnih km :icon_thumright:.
--- Kraj citata ---
Klipovi su u razmaku od 180 stupnjeva, zato i je izbalansirana za visoke okretaje a opet ima dobar okretni moment :icon_thumright:
salej600:
--- Citat: SRAD - 15 Listopad, 2010, 17:12:44 ---Klipovi su u razmaku od 180 stupnjeva, zato i je izbalansirana za visoke okretaje a opet ima dobar okretni moment :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Mislim da nisu, nego da idu zajedno, ali nije ni bitno.
Bitno je da je mašina najbolja od svih 500 ccm, a ide kao da je 750. Ima 60 ks, er-5 ima 50, a kle 500 45 ks. Inače su te mašine gotovo identične.
Marino1907:
--- Citat: salej600 - 15 Listopad, 2010, 21:37:20 ---Mislim da nisu, nego da idu zajedno, ali nije ni bitno.
Bitno je da je mašina najbolja od svih 500 ccm, a ide kao da je 750. Ima 60 ks, er-5 ima 50, a kle 500 45 ks. Inače su te mašine gotovo identične.
--- Kraj citata ---
Tako je gotovo su idntične mislim da je razlika samo u CDI ima drugačiju mapu i zato izvlači 60KS i stavrno ljepo ide.Pred neki dan smo se vozili Hornet 600,Ja i XTX 660 i Yamaha debelo zaostaje u krajnjoj brzini,za to godište motora jako ljepo ide samo kočnice su jako škakljive ispred jedan disk iza doboš treba jako pazit inače sve ostalo za 5.
salej600:
--- Citat: Marino1907 - 15 Listopad, 2010, 23:15:36 ---Tako je gotovo su idntične mislim da je razlika samo u CDI ima drugačiju mapu i zato izvlači 60KS i stavrno ljepo ide.Pred neki dan smo se vozili Hornet 600,Ja i XTX 660 i Yamaha debelo zaostaje u krajnjoj brzini,za to godište motora jako ljepo ide samo kočnice su jako škakljive ispred jedan disk iza doboš treba jako pazit inače sve ostalo za 5.
--- Kraj citata ---
Glavna razlika je u glavi. Drugačija je bregasta, usis, ispuh.
Moj prijatelj stavio u karbove Dyno yet kit, otvoreni filter, otvorene auspuhe. Motor ne da ide već leti. Doduše malo već potrošnja. Oko 0,5 l. Ima noviji model pa je disk iza.
Staviš naprijed pločice Ebc ili Carbon Lorain (Novema nova), a odozada nove pakne i već će puno bolje kočiti. Promijeniš i sipaš neko kvalitetno ulje za kočnicu. Tko zna kad je zadnji put promijenjeno. To ti nije puno para, a razlika velika.
Na takvom malom i brzom motoru bitne su ti i gume. Imaš u Splitu Moto Box. Tamo su obje Michelin oko 1000 kn nove.
3alfa3:
--- Citat: salej600 - 16 Listopad, 2010, 08:48:52 ---...bitne su ti i gume. Imaš u Splitu Moto Box. Tamo su obje Michelin oko 1000 kn nove.
--- Kraj citata ---
Preporucam, salju postom, rok isporuke 1-2 dana, a cijene u HR najbolje.
Obzirom da je iz Malinske, to mu je najbolja varijanta. Da je u ZG, onda nema druge nego u SLO gdje se ustedi oko 30-40% uodnosu na motobox
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju