Ostalo > Motocikli

Kawasaki GPZ 500 S

(1/7) > >>

Marino1907:
Evo i mene da malo napišem par riječi o svojem novom prevoznom sredstvu.Kao šta znate vozio sam VXR-a 200,kojeg sam kupio od člana foruma i bio više nego zadovoljan ali u 9 mjesecu sam se rastao od njega i udomio ga u dobre ruke,barem se tako nadam.
Nakon toga uleti mi prilika GPZ 500S iz 1987.g. za 6000kn,registriran do kraja 8 mjeseca 2011,nove gume,servisiran uglavno stanje pali i vozi.Naravno trebalo bi ga možda malo vizuelno uredit ali meni to trenutno ne smeta i samo se vozim.Od kada ga imam oko mjesec dana napravio sam 1500Km bez i najmanje greške samo točim benzin i vozim.Znam da nema baš puno ljubitelja starih motora i može se naletit na groblje ali ja sam nekako uspio doć do ovoga i za sada samo pohvale za motor.
Mada ja sam znao šta tražim,ustvari tražio sam samo tu vrstu mašine dva cilndra i ne preko 500ccm.
Slike za koji dan jer ga još nisam poslikao.

speed:
ooo dobro dosao...i ja sam nakon vxr uzeo kako mnogi na ovom forumu kazu kramu od motora...a ne znaju da su za tim motorom svi patili tih godina...ko danas za z750 ili cbr-kom...

ugl puno sretnih km i uredi da kako spada,i obavezno poslikaj malo...vjerujem da bi tvom kao i moj pasao streetfight look :hello:

SRAD:
GPZ 500 ima jednu od najizdržljivijih dvocilindričnih mašina, inače malo slabija verzija se ugrađivala u ER-5 i KLE.

salej600:
To je odlična mašina i gotovo nikada se ne kvari. Prvenstveno je bila napravljena za agregat za struju i tako se dobro pokazala i bila izdržljiva i bez kvarova da su ju onda odlučili staviti na motor što se pokazalo kao pun pogodak. Klipovi idu skupa gore-dolje. Brzina oko 200, a potrošnja vrlo mala.
Puno sretnih km  :icon_thumright:.

Marino1907:
Tako je jedan od najizdržlivijih agregata sigurno ikada napravljen to je istina,radi jako dugo bez grešaka i to je istina.Po satu meni pokazao 210Km/h,ima jaču mašinu od ER5 i KLE 500,sve u svemu jako ljepo se vozi i šta je nevjerojatno uz ganjanje i gradsku vožnju ne troši više od 5 lit,prosjek oko 4 litre šta je manje nego VXR jer kada sam ganjao VXR-a pun gas potrošnja oko 6 litara u prosjeku oko 5 litara,barem je meni tako bilo.
Čim poslikam stavim slike.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju