Ostalo > Motocikli
Kawasaki GPZ 500 S
MazdaMurairotor:
e motor je stvarno preljep sam po sebi i ima taj dizajn i spulje su preeedobre, boja ma sve sve... :icon_thumright: :icon_thumright:
sretno i pametna voznja ;D
SRAD:
--- Citat: salej600 - 15 Listopad, 2010, 21:37:20 ---Mislim da nisu, nego da idu zajedno, ali nije ni bitno.
Bitno je da je mašina najbolja od svih 500 ccm, a ide kao da je 750. Ima 60 ks, er-5 ima 50, a kle 500 45 ks. Inače su te mašine gotovo identične.
--- Kraj citata ---
Klipovi su u razmaku od 180 stupnjeva isto kao i na GS 500, tim Kawinim mašinama se radilica okreće unatrag :icon_thumright:
Marino1907:
Tako je to je točno,radilica se vrti unatrag.Motor radi dobro jedino e čuje glavni lanac ili lanac kontrautega,ali to nije opasno i to se inače čuje na tim motorima nakon toliko kilometara se lagano rastegne i lagano lupka na minimunu.Nije on tako skup ali za njega zamjenit treba raskopat cijelu mašinu tako da od toga ništa,malo sam kontaktirao iskusne majstore i rekli su nema problema to šta lupka nema opasnosti.
Dejan_22:
eo da još jednom potvrdim riječi, nisam sve postove u temi čitao
nepoderiva ti ta makina, možeš joj dušu vadit i nakon 30god će isto radit :icon_thumright:
svi su mi to rekli, a i uvjerio sam se, također sam imao jedno vrijeme na piku identičan motor (ne taj sa slika), ali nisam ga uzeo
Marino1907:
--- Citat: Dejan_22 - 17 Listopad, 2010, 23:01:27 ---eo da još jednom potvrdim riječi, nisam sve postove u temi čitao
nepoderiva ti ta makina, možeš joj dušu vadit i nakon 30god će isto radit :icon_thumright:
svi su mi to rekli, a i uvjerio sam se, također sam imao jedno vrijeme na piku identičan motor, ali nisam ga uzeo
--- Kraj citata ---
Tako sam i ja čuo od starih iskusnih majstora zato sam ju i uzeo i za sada ne žalim niti najmanje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju