Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Priprema skutera za PH
divljakusa:
--- Citat: popovec - 23 Svibanj, 2007, 12:07:56 ---ma nisam ni mislio reci da se vozim ko debil po cesti netreba mi to da si razvalim skuter a jos se nisam ni jedamputa utrkivo na stazi kaj ja bezveze trebam ispasti faca pred nekim i skucat se nekam i kaj onda ljepo na servis... :nono:
ne samo sam pito kaj da ocekujem kad dodjem na stazu....ma kakvih tisuca kuna budem ja nekaj skemijo budem spavo na skuteru....haha.. :laughing7: p anetreba ti par tisuca kuna ak ti za jednu utrku treba 700kn..racunam si da jaknu dobijem od frenda ili si ju kupim jel mi ionak i ovak treba...obucem dvoje hlaca i stavim stitnike na koljena...imam ja nekoga ko bi mi to htio sloziti..pa nije to klasa 1000ccm to je 50ccm pa nije to tak strasno ....ili...prespavas u autu tih jednu ili dvije noci..a uzmes sa sobom cevape ili nekaj tak pa tam rostilj nabacis..haha... :toothy9: i da p anebudem ja slago skuter neznam kak pa kolko ste mi rekli nesmije prelaziti 50ccm i 6ks pa neznam bas da idem brusiti klip i cilindar samo za jednu sezonu..
--- Kraj citata ---
....nit cete pustit u trapericama a niti sa tenisicama na stazu.....
ZG Hrc:
--- Citat: divljakusa - 23 Svibanj, 2007, 23:18:04 ---....nit cete pustit u trapericama a niti sa tenisicama na stazu.....
--- Kraj citata ---
Točno to.... ;D
Ak nemaš kombinezon, čižme, rukavice i kacigu...nebuju te pustili da voziš...
popovec:
ok skuzio sam....ali kolko kosta taj kombinezon..cuo sam da se moze imati jakna (ona motoristicka) i da mozes imati nekakve čizme one za zimu..mislim neznam zato sam tu da vas i pitam ...
LOOD:
Ma odes na jednu trku malo pogledas kako to sve izgleda porazgovaras s vozacima i ljudima koji slazu i raspitas se o svemu....divlja i hrc ti sve znaju jer voze ali najbolje ti je sve uzivo.
divljakusa:
--- Citat: popovec - 24 Svibanj, 2007, 12:47:09 ---ok skuzio sam....ali kolko kosta taj kombinezon..cuo sam da se moze imati jakna (ona motoristicka) i da mozes imati nekakve čizme one za zimu..mislim neznam zato sam tu da vas i pitam ...
--- Kraj citata ---
...kombinezon u migo motu mozes dobiti za nekih 3.200,00 kn...sa 50 % popusta za licencirane vozace....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju