Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Priprema skutera za PH

<< < (6/13) > >>

LOOD:
Ma imas tu troskova ko u prici...
- odjelo,rukavice,stitnici,kaciga
- cestarina,benga(motor,auto),hrana,pice,kombi nekakav,alat...
- startnina,osiguranje...
- vario,spuh,kuplung,remen,brusenje cilindra,gume,skidanje nepotrebnih stvari i dijelova...trebas imat nekog ko
  ce ti slagati motor

Valjda sam ti dosta pomogao iako ovo kaj sam nabrojao za motor ne trebas staviti ali mislim da ti se onda ni ne isplati voziti. Nek se strucnjaci nadovezu...

ZG Hrc:

--- Citat: popovec - 22 Svibanj, 2007, 00:07:28 ---.....a recimo ja mislim da bi na stazi vozio puno bolje nego na cesti jer su na stazama kontrolirani uvijeti ( barem do nekle) i nema prometa pa bi mogao dati sve od sebe.....

--- Kraj citata ---

STAZA i CESTA nemaju ništa slično...ak ćeš se na cesti vozit isto ko i na stazi onda ti ja više NEŽELIM pomoć...   :nono:

...i da...i na stazi ima prometa...

--- Citat: popovec - 22 Svibanj, 2007, 00:07:28 ---....jel bi mogo barem ne biti zadnji mislim bezveze mi je dat 800kn za par puta da se prevezem po stazi...

--- Kraj citata ---

Nije bezveze...ak misliš odvozit samo jednu-dvije utrke samo iz fore...onda ti nije bezveze jer se na stazi ispucaš kolko god možeš...a ne se na cesti preseravat da se znaš vozit ko budala...za to je staza...   :icon_thumright:

--- Citat: popovec - 22 Svibanj, 2007, 00:07:28 ---...ja mislim da dobro vozim jos nisam nijednom pao sa motora a naso sam se u svakakvim situacija ispred traktora i drugih auta...

--- Kraj citata ---

Ako misliš da zato dobro voziš to nije to...to je samo dobro refleksno reagiranje u kritičnoj situaciji...   :)

--- Citat: popovec - 22 Svibanj, 2007, 00:07:28 ---...kakva su tvoja iskustva sa prve utrke jesi kaj postigo...

--- Kraj citata ---

Ja se osobno doma rijetko vozim po cesti s ovim skuterom...samo kad nešto šerafimo po njemu pa ga idem probat...al to je krug-dva po ulici...   :icon_thumright:

A s ostalim motorima i skuterima se vozim brzo samo kad sam sam na motoru i to kad je takva cesta da se mogu tako vozit...   ;D

Jer još jednom ponavljam CESTA nije STAZA...!!!   :nono:
Ugrožavaš svoj i tuđi život bezveze...     

ZG Hrc:

--- Citat: LOOD - 22 Svibanj, 2007, 13:04:54 ---Ma imas tu troskova ko u prici...
- odjelo,rukavice,stitnici,kaciga
- cestarina,benga(motor,auto),hrana,pice,kombi nekakav,alat...
- startnina,osiguranje...
- vario,spuh,kuplung,remen,brusenje cilindra,gume,skidanje nepotrebnih stvari i dijelova...trebas imat nekog ko
  ce ti slagati motor

Valjda sam ti dosta pomogao iako ovo kaj sam nabrojao za motor ne trebas staviti ali mislim da ti se onda ni ne isplati voziti. Nek se strucnjaci nadovezu...

--- Kraj citata ---

On je pito kolko mu love treba da vozi trku...ja sam reko oko 700 kn...   :)

A za ovo ostalo...to je već druga priča...bez par tisuća kuna nemoj raćunat...   ;D

popovec:
ma nisam ni mislio reci da se vozim ko debil po cesti netreba mi to da si razvalim skuter a jos se nisam ni jedamputa utrkivo na stazi kaj ja bezveze trebam ispasti faca pred nekim i skucat se nekam i kaj onda ljepo na servis... :nono:
ne samo sam pito kaj da ocekujem kad dodjem na stazu....ma kakvih tisuca kuna budem ja nekaj skemijo budem spavo na skuteru....haha..  :laughing7: p anetreba ti par tisuca kuna ak ti za jednu utrku treba 700kn..racunam si da jaknu dobijem od  frenda ili si ju kupim jel mi ionak i ovak treba...obucem dvoje hlaca i stavim stitnike na koljena...imam ja nekoga ko bi mi to htio sloziti..pa nije to klasa 1000ccm to je 50ccm pa nije to tak strasno ....ili...prespavas u autu tih jednu ili dvije noci..a uzmes sa sobom cevape ili nekaj tak pa tam rostilj nabacis..haha... :toothy9: i da p anebudem ja slago skuter neznam kak pa kolko ste mi rekli nesmije prelaziti 50ccm i 6ks pa neznam bas da idem brusiti klip i cilindar samo za jednu sezonu..

LOOD:

--- Citat: popovec - 23 Svibanj, 2007, 12:07:56 ---ma nisam ni mislio reci da se vozim ko debil po cesti netreba mi to da si razvalim skuter a jos se nisam ni jedamputa utrkivo na stazi kaj ja bezveze trebam ispasti faca pred nekim i skucat se nekam i kaj onda ljepo na servis... :nono:
ne samo sam pito kaj da ocekujem kad dodjem na stazu....ma kakvih tisuca kuna budem ja nekaj skemijo budem spavo na skuteru....haha..  :laughing7: p anetreba ti par tisuca kuna ak ti za jednu utrku treba 700kn..racunam si da jaknu dobijem od  frenda ili si ju kupim jel mi ionak i ovak treba...obucem dvoje hlaca i stavim stitnike na koljena...imam ja nekoga ko bi mi to htio sloziti..pa nije to klasa 1000ccm to je 50ccm pa nije to tak strasno ....ili...prespavas u autu tih jednu ili dvije noci..a uzmes sa sobom cevape ili nekaj tak pa tam rostilj nabacis..haha... :toothy9: i da p anebudem ja slago skuter neznam kak pa kolko ste mi rekli nesmije prelaziti 50ccm i 6ks pa neznam bas da idem brusiti klip i cilindar samo za jednu sezonu..

--- Kraj citata ---

Ak tako razmisljas bolje nemoj ni pokusavati voziti trke...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju