Tehnički kutak > Garaža

Runner SP 180

<< < (104/132) > >>

Ive_MHR:
ma ludi ste, skuter ide full ljepo, kada bude prilike bude i video :D

walkay:
Neki dan sam htio provjerit okretaje na SP-u, posto imam mali Stage6 multimetar sto opce ne koristim od kad sam prodao TGB-a... kod Gagia sam vidio neku sliku sa uputama za KOSO sat, da zicu za okretaje moras staviti blizu CDI-a a nije potrebno staviti na kabel od svjecice, posto nisam imao vremena i ja sam stavio blizu toga ali nisam skidao plastike pa nije ni pokazao nista... Vanjossi kako si ti spojio tu obrtaljku, ako budem imao malo vise vremena i ja cu pogledati na svom!

Josip:

--- Citat: walkay - 28 Ožujak, 2012, 19:33:44 ---Neki dan sam htio provjerit okretaje na SP-u, posto imam mali Stage6 multimetar sto opce ne koristim od kad sam prodao TGB-a... kod Gagia sam vidio neku sliku sa uputama za KOSO sat, da zicu za okretaje moras staviti blizu CDI-a a nije potrebno staviti na kabel od svjecice, posto nisam imao vremena i ja sam stavio blizu toga ali nisam skidao plastike pa nije ni pokazao nista... Vanjossi kako si ti spojio tu obrtaljku, ako budem imao malo vise vremena i ja cu pogledati na svom!

--- Kraj citata ---

zalepio na ramu i na koso satu i na toj maloj cukici, drugacije mi nije radilo  :dontknow:

vanjossi:
ja imam od devmicheleta tu ćuku, koju samo zakačiš na kabel od svječice, super stvar  :icon_thumright: :icon_thumright:

Josip:

--- Citat: vanjossi - 29 Ožujak, 2012, 17:16:53 ---ja imam od devmicheleta tu ćuku, koju samo zakačiš na kabel od svječice, super stvar  :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ti imas stipaljku kao i ja koju samo stavis na kabel od svjecice, ali bez stipaljke spojim na ramu i jedino tako radi ( konkretno sp180)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju