Tehnički kutak > Garaža
Runner SP 180
vanjossi:
imam mob, nemogu njega zaljepit na kacigu pa da i bez te sirotinje ostanem ako se odkači
trenutni set up je
polini vario(15 gr)
bettela opruga i slider
zeleni federi
original auspuh
sljedece u planu je izmjena akumulatora s kiselinom za onog sa gelom, zna mi često propišat na odušak kiselinu i onda mi ide na aupsuh bezveze
Aprilia97:
Ajde,ajde,nađi treću ruku i snimi to,očekujemo video ;) :icon_thumright:
[SB]Replica 180:
--- Citat: vanjossi - 23 Ožujak, 2012, 18:36:46 ---imam mob, nemogu njega zaljepit na kacigu pa da i bez te sirotinje ostanem ako se odkači
trenutni set up je
polini vario(15 gr)
bettela opruga i slider
zeleni federi
original auspuh
sljedece u planu je izmjena akumulatora s kiselinom za onog sa gelom, zna mi često propišat na odušak kiselinu i onda mi ide na aupsuh bezveze
--- Kraj citata ---
i kak ti ide taj setup ? odokativno mi se cini kao prelake role za speed , a jos kad dodas bettelu :icon_scratch: , cudno
pajo:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 24 Ožujak, 2012, 21:53:06 ---i kak ti ide taj setup ? odokativno mi se cini kao prelake role za speed , a jos kad dodas bettelu :icon_scratch: , cudno
--- Kraj citata ---
kad sam probao,i meni se učinilo da traži teže rolice.
vanjossi:
stavio sam obrtaljku i vrti kroz ubrzanje 8100, trebalo bi biti 7800 jer je tu najveca snaga serijskog spuh , al mi se ne kupuje 15.5, ako me bude volja probat cu pomjesat 15 i 16.3 koje imam od varia
edit: ipak ce trebat teze rolice u krajnjoj su mi okretaji 8500
stavljene su one od 16.3, skuter do krajnje ima okretaje 7600 i onda u krajnjoj se popnu do 7900
inace sa 15 gr mi je imao krajnu malo preko 140, sad cu vidjet dal ce ici sta vise
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju