Tehnički kutak > Garaža

Runner SP 180

<< < (95/132) > >>

vanjossi:

--- Citat: Drnda-1 - 21 Prosinac, 2011, 16:10:31 ---to ti je do hladnoce.. meni se na vxru nebi dizala prosle zime sa donje iglice nikako   :toothy11:

ma ja stegnem na 8 bara sa 2 ili 3 kg na pistolju, a poslije jedva odvijem na 8 bara i 4 na pistolju....  znaci ipak malo stegne...
nego , de podijeli tajnu kako uspijes stisnuti polutke da promijenis feder... tvrdo je u pm  :toothy12:

--- Kraj citata ---

ja imam svoj način, prvo stegnem s obje ruke, to radim na podu sa krpama jer ona krilca j#bu mamu, onda s jednom rukom držim i s jednom petom, sa slobodnom rukom zavidam, stežem sa kompresorom. malo je smješno za objasniti ali bez problema mjenjam sam

Drnda:
ok, tako i ja radim na 50 ccm, na bb jos nisam mjenjao, ali cu morati uskoro....
samo nemam kljuc za onu maticu na polutkama, mislim da je 36 ili tako nesto a ja imam do 32 samo...

igor.sb:
46  :icon_scratch: ne bitno

drnda nesposoban si, em ti treba kompresor da skines vario, em ti treba kljuc da skines maticu

zubima probaj  :dontknow:

Drnda:
igore.ng , skidam ja zvono pomocu kljuca za brusilicu, ventilvar zablokiram sa kacavidom ili kljucem, stezem polutke papagajkama... nije to nikakv problem, imam i blokator za svjecicu i radapciger z magnet...
ali zasto se zajebavati kad imam pistolj  :toothy11:

sad vidim tek da ti je srka ubivena...

igor.sb:
jebi ga, ne mogu svi imat uredan skuter, i u svakom trenu odvest se na mars bez brige ak treba  :dontknow:

tjesi se  :icon_thumright:

vanja sorry za OT

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju