Tehnički kutak > Garaža

Runner SP 180

<< < (94/132) > >>

vanjossi:
nadam se zadnji update do servisa što se tiče prijenosa

zamjenjeni su semerinzi sve super radi, jedina zamjerka je stezanje matica kvačila i variomata, toliko stegnuto da to nije normalno

setup prijenosa role 14 gr, centralna original+ slider, original federi kvačila

evo kako radi
http://www.youtube.com/watch?v=G-LKB-IUErM&feature=youtu.be

B.E.R.O.:
Ovim crvenim svima lupa nesto u masini!!!
 :toothy10: :toothy10:

:icon_thumright: :notworthy:

Drnda:
to za matice, mislim da nije do stezanja, nego se u voznji stegne... znam po sebi koliko na kompresoru stegnem, i jedva odvijem poslije... vjerojatno to kroz voznju se stegne dodatno  :dontknow:

lijepo radi, pravo salonsko stanje...

vanjossi:

--- Citat: Drnda-1 - 21 Prosinac, 2011, 15:07:36 ---to za matice, mislim da nije do stezanja, nego se u voznji stegne... znam po sebi koliko na kompresoru stegnem, i jedva odvijem poslije... vjerojatno to kroz voznju se stegne dodatno  :dontknow:

lijepo radi, pravo salonsko stanje...

--- Kraj citata ---

stezao sam ja na kompresor, pa sam kasnije skidao najnormalnije, ovo je luđaki bilo stegnuto, 4 puta sam punio kompresor od 8 bara(padne na nekih 6 pa se opet puni do 8)

malo mi je čudno sa ovim ori federima kao da krećem iz "druge" ali naviknut ću se

novost je da se temp sada sporije diže i dok vozim je između pola i nule, neznam dal je to zbog semeringa ili zbog hladnoće

Drnda:
to ti je do hladnoce.. meni se na vxru nebi dizala prosle zime sa donje iglice nikako   :toothy11:

ma ja stegnem na 8 bara sa 2 ili 3 kg na pistolju, a poslije jedva odvijem na 8 bara i 4 na pistolju....  znaci ipak malo stegne...
nego , de podijeli tajnu kako uspijes stisnuti polutke da promijenis feder... tvrdo je u pm  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju