I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
neznam ni ja zašto stavljat na serijalu tvrda je za poluditi, a evo kad su napisali da se s#ebe slider sam ju stavio, jel to 100% provjerena info
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
pitanje je jel 100% provjereno da se iskrivi slider?
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
malo ljudi je i imalo betteltu, zeko je spigao lezaj onak kak sam rekaoprobaj, dok ne probas sam nikad neces bit 100% siguran
Tko je zeko? A pustit cu ovako jedino moram ustimat start
to za matice, mislim da nije do stezanja, nego se u voznji stegne... znam po sebi koliko na kompresoru stegnem, i jedva odvijem poslije... vjerojatno to kroz voznju se stegne dodatno lijepo radi, pravo salonsko stanje...
to ti je do hladnoce.. meni se na vxru nebi dizala prosle zime sa donje iglice nikako ma ja stegnem na 8 bara sa 2 ili 3 kg na pistolju, a poslije jedva odvijem na 8 bara i 4 na pistolju.... znaci ipak malo stegne...nego , de podijeli tajnu kako uspijes stisnuti polutke da promijenis feder... tvrdo je u pm
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9
lijep je kao velike sise