Tehnički kutak > Garaža

Runner SP 180

<< < (77/132) > >>

Miki-speedy:
Da nije hladnjak zastopan?

vanjossi:
montirane nove vilice, nisam znao da ona zaštita ispod sto drzi lajtung  nije ista kao na starim pa moram to nabaviti

pitanje za znalce: Je li na starim vilicama kraci lajtung kočnice od novijih? Sada mi se čini da je malo kraci  :icon_scratch:

SPecial:

--- Citat: vanjossi - 03 Listopad, 2011, 16:48:38 ---montirane nove vilice, nisam znao da ona zaštita ispod sto drzi lajtung  nije ista kao na starim pa moram to nabaviti

pitanje za znalce: Je li na starim vilicama kraci lajtung kočnice od novijih? Sada mi se čini da je malo kraci  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

I da je i da nije,mislim da ti to ne igra preveliku ulogu. I ja sam mjenjao USD za uljne vilice i ostao je stari lajtung,samo sajla od kmh sata je kraca na USD vilicama i ona je osjetljiva pa ju treba kupiti. RMS buzir i sajla su u rcu,kupi original piaggio iako je duplo skuplja.

kilezg:
neznam ko mi je reko , ventilator bi se trebo palit na 87c. meni se rijetko pali osim prek ljeta i to ak ga fakat mrcvarim. ili ako ostavm upaljen motor na mjestu da šljaka.

a ta temperatura me takodjer muči. tj. čukica  ???

vanjossi:
u voznji mi se na pali vent, samo kazaljka od čuke divlja tj stalno je preko pola, nekad je na pola  :dontknow:

danas mjerio potrošnju 185 km 9.6 litara, to bi bilo 5.3 na 100km

ipak cu trebat mjenjat bužir od kmh, a ovaj sta sam stavio je nov, nedavno sam ga kupio

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju