Tehnički kutak > Garaža
Runner SP 180
Deny:
za mjerenje temperature uzmi onaj pistolj sa laserom uperis laser u cil sa kojih 20 cm i izmjeris temp kosta kojih 20 e i precizan je :icon_thumright:
vanjossi:
--- Citat: Deny - 29 Rujan, 2011, 05:57:26 ---za mjerenje temperature uzmi onaj pistolj sa laserom uperis laser u cil sa kojih 20 cm i izmjeris temp kosta kojih 20 e i precizan je :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nebih bas to kupovao za jednom sto cu ga koristiti
bio sam u servisu, njihovo je mišljenje da se mozda kazaljka malo opustila pa previše pokazuje iako bi oni izmjerili temp vode, samo ga nemaju
narucio sam termoprekidač koji prije pali ventilator
provjeren je mikro remen, zubčanik, vodena, sve je u odličnom stanju
doritos:
--- Citat: vanjossi - 29 Rujan, 2011, 19:39:00 ---nebih bas to kupovao za jednom sto cu ga koristiti
bio sam u servisu, njihovo je mišljenje da se mozda kazaljka malo opustila pa previše pokazuje iako bi oni izmjerili temp vode, samo ga nemaju
narucio sam termoprekidač koji prije pali ventilator
provjeren je mikro remen, zubčanik, vodena, sve je u odličnom stanju
--- Kraj citata ---
probaš rukom cilindar i ako ti pokazuje iznad 70 a ti mozes bez problema par sekundi drzati ruku na cilindar onda ti ne pokazuje tocno. slozit ga ako mozes ili eventualno neku cukicu sa baterijom da ti mjeri temp :icon_thumright:
kiza-iz-kvarta:
jesi provjerio možda propeler vodene pumpe,što se nalazi u blokovima? mislim na ovo...
imao sam par puta slučaj da je sam od sebe provrtio navoj u ovoj zlatnoj matici, spao sa osovine i nije vrtio tekućinu kroz rashladni sistem i stalno je dizao temperaturu!
ak ti je već rastavljeno sve,samo isčupaj onu cjevčicu kod magneta,gurni gedoricu 8 unutra i probaj vrtit...ak ti se vrti s druge starne kod micro remena i zupčanika onda nie do propelera!
ne mora bit,al lako moguće :icon_thumright:
vanjossi:
baca vodu na posudu, kad dam gas povecava se mlaz vode, pretpostavljam da to nebi bilo tako da je propeler sjeban
kad sam se vozio preko noci, hladnije je bilo, temp mi je bila malo ispod pola ili do pola, dok mi po danu dode dvije debljine kazaljke do hot
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju