Tehnički kutak > Garaža
Runner SP 180
DvdAerox:
Nema smisla reparirat ove vilice, propisat ce jako jako brzo, stavi radje nove, ides na sigurno..
vanjossi:
kako provjeriti dal termostat otvara? kad mi dode temp blizu pola upalim vent i ona se spusta negdje na normalu, ulazna i izlazna cijev vode su jednako vruće
kod pajinog sp-a se upali na pola, a on ima izvađen termostat i njemu se to dogodilo samo jednom po ljeti
CoK:
--- Citat: vanjossi - 25 Rujan, 2011, 12:43:25 ---kako provjeriti dal termostat otvara? kad mi dode temp blizu pola upalim vent i ona se spusta negdje na normalu, ulazna i izlazna cijev vode su jednako vruće
kod pajinog sp-a se upali na pola, a on ima izvađen termostat i njemu se to dogodilo samo jednom po ljeti
--- Kraj citata ---
:icon_scratch:
kako ispitati termostat? trebalo bi ga izvaditi u staviti u zagrijanu vodu, tako najbolje
kada je kazaljka na pola, to bi trebala biti ''radna'' temperatura, izgleda da je svakom drugacije iako sam u par navrata imao slucaj da se pali tek kod crvenog tj malo prije prve crvene crte
pogledaj dali ti je odzracen sistem ako vec nisi
vanjossi:
mislio sam da znas neki drugi način bez skidanja samog termostata :toothy3:
meni prelazi preko pola, a ne zelim riskirati da ga pustim u hot pa da mi zakuha
sistem sam odzračivao, više puta, samo mi jedno nije jasno kad sam kupio novi senzor on na sebi nije imao bakrenu šajbu kao stari, a sa starog nisam uspio izvaditi, valjda to nema veze
vanjossi:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju