Tehnički kutak > Garaža

Runner SP 180

<< < (67/132) > >>

matas damir:
To je kod boje, boja je od Piaggo-a, ali identičnu ima i Ferrari pod drugim imenom :icon_thumright:

vanjossi:

--- Citat: SPecial - 12 Svibanj, 2011, 16:38:27 ---Termoprekidac crkava svako malo,tako da ga prebaci na sklopku kako to svi normalni rade. Ja sam kupio novi i doslovno bacio 160kn,jer mi j eprdnuo nakon cca 4 mjeseca,ako ne i manje.

Sto se tice senzora temperature na glavi,odspoji đek i pookusaj ga jos zavidati u glavu,uz to,ocisti spoj,pospricaj WDom i spoji natrag,tada bi trebalo raditi. Isti sam problem imao i na ovaj sam ga nacin uspjesno rijesio.

--- Kraj citata ---

probat cu to, jer je radio prije

vanjossi:
UPDATE
stavljen je ksenon, skinut je pm i multivar, vraceno na serijalu sa mrvicu lakšim rolicama i malo tvrđim federima kvačila

problem temperature nije rijesen, tj nije pokazivao temp jer se komadić žice odspojio od jack-a, kad sam to rijesio javlja mi se problem da se temp nenormalno dize, kao da termostat ne otvara, kupio sam novi senzor i stvar se ne mjenja..

termoprekidač se ne pali kad se kazaljka pocinje dizati iznad pola nivoa tako da sam prebacio to na prekidač i pokušavam otkriti zašto ni novi termoprekida, ne radi

vilice su dosta oslabile, tj skoro su propišale nakon samo 7 tkm prijeđenih, planiram se prebaciti na novije vilice ili reparirati ove stare, jel ima netko iskustva sa repariranjem ovih vilica ili je to tvornički promašeno?

CoK:

--- Citat: vanjossi - 25 Rujan, 2011, 01:09:19 ---UPDATE
stavljen je ksenon, skinut je pm i multivar, vraceno na serijalu sa mrvicu lakšim rolicama i malo tvrđim federima kvačila

problem temperature nije rijesen, tj nije pokazivao temp jer se komadić žice odspojio od jack-a, kad sam to rijesio javlja mi se problem da se temp nenormalno dize, kao da termostat ne otvara, kupio sam novi senzor i stvar se ne mjenja..

termoprekidač se ne pali kad se kazaljka pocinje dizati iznad pola nivoa tako da sam prebacio to na prekidač i pokušavam otkriti zašto ni novi termoprekida, ne radi

vilice su dosta oslabile, tj skoro su propišale nakon samo 7 tkm prijeđenih, planiram se prebaciti na novije vilice ili reparirati ove stare, jel ima netko iskustva sa repariranjem ovih vilica ili je to tvornički promašeno?

--- Kraj citata ---
ventilator se pali tek kada kazaljka dotakne prvu crvenu crtu, daleko preko pola

vilice se daju reparirati, ali nema trajnog rijesenja, rađe novijeg tipa stavi

jesi li provjerio termostat dali otvara?

bigfan:
Stavi slike sa ksenonom da vidimmo malo skuter ovih slika vise nema  :(

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju