Tehnički kutak > Garaža

Runner SP 180

<< < (51/132) > >>

igor.sb:
zna vanjosi sta oce, zvuk krose je must have

i ti kad si imao 1. kucelja znali smo po pol sata slusat sp u leru kako prede tuc tuc  :toothy10: :toothy10:

R@kija:
evo bas jucer efz doso u nase selo malo pa reko covjek sta ce doc praznih ruku pa svvakom donio jedan kucelj,jedino brici ni donio pošto ga ni ovak nemre natočit haha

vanjossi:

--- Citat: [SB]Replica 180 - 15 Ožujak, 2011, 19:47:55 ---zvuk pma, onaj limeni, kroserski ili kako god oces  nema veze sa prigusivacem , ali necu ulazit u daljnje rasprave!
a ono moje "bacanje novaca" nije bilo doslovno, vec da ne napravi isto sto i ja  :(   

--- Kraj citata ---

meni se sviđa 2T zvuk, dok na 4T skuter nebih nikad stavio aftermarket auspuh

@efz to je slika kako je kucelj napravio,ili? ovo mi izgleda kao i original od yasunia

sto se tiče dizne, ti si to stavljao na SR-ku, sta nema ona mikuni?

dizne ce uletit pajo, ima ih vise pa ce se nastelat

efz:

--- Citat: vanjossi - 15 Ožujak, 2011, 21:17:23 ---meni se sviđa 2T zvuk, dok na 4T skuter nebih nikad stavio aftermarket auspuh

@efz to je slika kako je kucelj napravio,ili? ovo mi izgleda kao i original od yasunia

--- Kraj citata ---
Ovo je slika od Yasunia bas, nije ovo kucelj radio, izrada pocinje pocetkom tjedna  :icon_thumright:

CoK:
Ja cu odg za svog brata 

--- Citat: vanjossi - 15 Ožujak, 2011, 21:17:23 ---meni se sviđa 2T zvuk, dok na 4T skuter nebih nikad stavio aftermarket auspuh

--- Kraj citata ---
prave srke se voze na dell karbovima :D

u njegovom slucaju 20,5

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju