Tehnički kutak > Garaža
Runner SP 180
SPecial:
A jel ti se sviđa PM,ha?
hahahhahaha
Ja sam PMa imao na standardnoj dizni i karbu i nije se gusio na punom gasu,sada je gore 25 ica na prerađenom airboxu i u njoj je dizna 100,a cini mi se da mu 105 nebi bila losa,ali to mi se mozda samo cini (nisam jos gledao sj+vjecicu jer se vrijeme stalno mjenja pa me hebe).
Sto se tice zvuka,na standardnom airboxu neces cuti onaj njegov pravi pucketajuci zvuk. Moj pucketa jer sam na metu imao otvoreni airbox i 25icu.
Posto vidim da si skinuo rejsing federe kvacila ne mogu a da te ne pitam bi li ih prodao,cijeli set?
vanjossi:
cuo sam ja pm-a prije nego sta sam dosao na meet :laughing7: jer nisam ni cuo kako tvoj radi od one buke
imam od polinia set, žute i plave, zelene sam ja koristio i neznam dal ce biti potrebe za vracanjem, za ova dva seta se mozemo dog na pm
[SB]Replica 180:
smetat ce ti zvuk , jer je prelimen i prebucan i bezveze ces baciti pare :icon_biggrin: :icon_biggrin:
a diznu ziher neces moc 95 jer ce trokirati na malim otvorima, ak je meni na jollyu 92 bila ok ( a dodana je jos jedna rupica na box) :hello:
efz:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 15 Ožujak, 2011, 19:18:21 ---smetat ce ti zvuk , jer je prelimen i prebucan i bezveze ces baciti pare :icon_biggrin: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
sto se tice zvuka trebao bi biti dosta tisi jer sam dogovorio s Kuceljom izradu topova po Yasuni principu, znaci unutarnji rupicasti top ce imati puno vece rupe kao na Yasuniu sto bi trebalo znatno doprinjeti manjoj bucnosti
sto se tice "bacanja" para nisi jedini jer sam narucio paralelno izradu jednog i za sebe osobno ;D
ako se pokaze da radi na manjim okretajima od Joleta to je jack pot.........ocekujem jos bolji start, a sa manjim okretajima i manju potrosnju, sto mi je jako bitno jer sam sada jedva doso na nekih 8l
[SB]Replica 180:
zvuk pma, onaj limeni, kroserski ili kako god oces nema veze sa prigusivacem , ali necu ulazit u daljnje rasprave!
a ono moje "bacanje novaca" nije bilo doslovno, vec da ne napravi isto sto i ja :(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju