Tehnički kutak > Garaža

Runner SP 180

<< < (45/132) > >>

SPecial:

--- Citat: vanjossi - 20 Veljača, 2011, 14:24:39 ---trebo sam i ja odmah uzet ferodo, međutim nije ih bilo, sad kad sam ih nasao uzeo sam malossi  ::)

imam pitanje za one koji su rastavljali nosac masine, ako se jace stegne matica gledajući od masine, ova prva(vida od mašine, onda prva vida i vida sta ide na ramu) prema volanu, postoji li mogucnost da zadnji kraj lagano poskakuje? mozda se meni samo cini  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Samo ti to stegni. Nece poskakivati,zar mislis da bi klackalica mogla ostati kruta toliko da ju 180kg+ ne moze spustiti. Nema logike.
A ovo za pakne,carbon lorraine su meni jako dobro kocile,i ne vjerujem da bi one cvilile.
Pakne znaju cviliti zbog toga sto vibriraju između klipica i same pakne i postoji neko sredstvo koje se nasprica bas na te dosjede i sve se lijepo ocisti i to je to. KOristio sam na autu. Mislim da loctite proizvodi.

duje87:

--- Citat: SPecial - 20 Veljača, 2011, 17:53:00 ---
Samo ti to stegni. Nece poskakivati,zar mislis da bi klackalica mogla ostati kruta toliko da ju 180kg+ ne moze spustiti. Nema logike.
A ovo za pakne,carbon lorraine su meni jako dobro kocile,i ne vjerujem da bi one cvilile.
Pakne znaju cviliti zbog toga sto vibriraju između klipica i same pakne i postoji neko sredstvo koje se nasprica bas na te dosjede i sve se lijepo ocisti i to je to. KOristio sam na autu. Mislim da loctite proizvodi.

--- Kraj citata ---

provaj pritegnit onu koja spaja masinu i klackalicu pa ces vidit sta su vibracije ;D

neznan sad napamet,al mislin da se ona na ramu moze stegnit jako,ona u sredini isto,al ja kad radin to uvik pogledan prije montiranja nosaca jese normalno giba(klacka)  :icon_biggrin:  a ona koja spaja nosac i masinu ni slucajno pritegnit :icon_thumright:

nisan duze vrime to radia na spu pa se sad nemogu tocno sitit svega,al znan da ona sta ide na masinu se sigurno ne priteze jako  :nono:

SPecial:

--- Citat: duje87 - 20 Veljača, 2011, 18:01:05 ---provaj pritegnit onu koja spaja masinu i klackalicu pa ces vidit sta su vibracije ;D

neznan sad napamet,al mislin da se ona na ramu moze stegnit jako,ona u sredini isto,al ja kad radin to uvik pogledan prije montiranja nosaca jese normalno giba(klacka)  :icon_biggrin:  a ona koja spaja nosac i masinu ni slucajno pritegnit :icon_thumright:

nisan duze vrime to radia na spu pa se sad nemogu tocno sitit svega,al znan da ona sta ide na masinu se sigurno ne priteze jako  :nono:

--- Kraj citata ---

Ona u sredini se mora malo popustiti da se smanje vibracije,a meni su sve krvnicki stegnute jer volim da masina cvrsto stoji,jer kad zadnji kraj krene bjezat a masina je labavija,pocne plesat po cesti. Vibracije nisu toliko izrazene,sve su vide na mjestu   ;D

vanjossi:
vidu od nosaca sta ide na ramu sam stisnuo kako je bilo tvornički kao i od masine, jedino sam ovaj u sredini jace stegnuo

igor.sb:
ona koja spaja klackalice (srednja sipka) ta ne smije biti jako stegnuta, jer klackalica mora raditi kak duje veli  :toothy11:

budes glup ko ja pa stegnes sve ko nogama, pa se cuis sto vibrira do 50, da ruke bole, jaja bole, sve boli, plastike rezoniraju uzas

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju