Tehnički kutak > Garaža
Runner SP 180
Drnda:
disk ne treba dirati pri promjeni pakni...
serijske plocice su malo skuplje ali koce ok i dosta traju...
gun_rider:
TVRĐI zadnji amortizer :icon_scratch:
meni je dobar šta se tiče ovjesa zada...al sa prednjim nisam zadovoljan...imam isto usd vilice, u dobrom su stanju...na idealnoj cesti je motor super za vozit...ali po gradu i rupetinama vilice nisu baš...pri većim brzinama na rupama se baš vidi da ne supa kako triba, na jačim kočenjima propadaju skoro do kraja i onda kad pogodiš rupu samo šta ti volan iz ruku ne izbije...nisu dobre nikako...
teleskopske su mi još gore jer su mekane skroz...za laganu vožnju super...za nešto brže nikako...i onda bi mi zadnji kraj bia pretvrd naspram prednjeg...nevalja ni to...
šta se pločica tiče...ja svaki put obavezno dobro disk odmastim nitrom i zatim ga pobrusim papirom...sad sve ovisi od pločice do pločice oće li škripit...i nadam se da imaš i onaj limić na pločici zada ;)
duje87:
--- Citat: gun_rider - 19 Veljača, 2011, 20:51:05 ---TVRĐI zadnji amortizer :icon_scratch:
meni je dobar šta se tiče ovjesa zada...al sa prednjim nisam zadovoljan...imam isto usd vilice, u dobrom su stanju...na idealnoj cesti je motor super za vozit...ali po gradu i rupetinama vilice nisu baš...pri većim brzinama na rupama se baš vidi da ne supa kako triba, na jačim kočenjima propadaju skoro do kraja i onda kad pogodiš rupu samo šta ti volan iz ruku ne izbije...nisu dobre nikako...
teleskopske su mi još gore jer su mekane skroz...za laganu vožnju super...za nešto brže nikako...i onda bi mi zadnji kraj bia pretvrd naspram prednjeg...nevalja ni to...
šta se pločica tiče...ja svaki put obavezno dobro disk odmastim nitrom i zatim ga pobrusim papirom...sad sve ovisi od pločice do pločice oće li škripit...i nadam se da imaš i onaj limić na pločici zada ;)
--- Kraj citata ---
tvoj ima 23000 u tebe su vec upside down vilice "odsluzile svoje" ,sad tribas pric na vxrove ili reparirat svoje,a to kod vanjossija ocito nije slucaj,zato san mu i prije napomenia da nisan vozia motor nikad sa tin ispravnin vilicama pa neznan kako se ponasa,jer srad isto ima spa s tin vilicama,njegov je isto par iljada kilometara pa nisu stigle otic u k,al nece dugo ni njima,mozda sradu duze jer vozi samo po stazi,al jednostavno su jako lose napravljene te vilice za cestu
provaj u mene vilice na vxru,taman su tvrdje od serijskih koliko tribaju bit pa odluci os kupit koji set,iman jedne ko nove na lageru :laughing6:
i ja san uvik kupova ferodo plocice u piaggia i bome meni nikad nisu cvilile :dontknow:
gun_rider:
--- Citat: duje87 - 19 Veljača, 2011, 22:31:12 ---tvoj ima 23000 u tebe su vec upside down vilice "odsluzile svoje" ,sad tribas pric na vxrove ili reparirat svoje,a to kod vanjossija ocito nije slucaj,zato san mu i prije napomenia da nisan vozia motor nikad sa tin ispravnin vilicama pa neznan kako se ponasa,jer srad isto ima spa s tin vilicama,njegov je isto par iljada kilometara pa nisu stigle otic u k,al nece dugo ni njima,mozda sradu duze jer vozi samo po stazi,al jednostavno su jako lose napravljene te vilice za cestu
provaj u mene vilice na vxru,taman su tvrdje od serijskih koliko tribaju bit pa odluci os kupit koji set,iman jedne ko nove na lageru :laughing6:
i ja san uvik kupova ferodo plocice u piaggia i bome meni nikad nisu cvilile :dontknow:
--- Kraj citata ---
učini đir drugi put kad se vidimo...nisu još otvrdnile ko šta se desi...al nije to to...
neću nikakve vxr-ove stavljat...tvornica majka :glasses9:
imam i ja ferodove iz pijađa...ne cvile...ali ih skurim nakon par žešćih semafora ;D
vanjossi:
trebo sam i ja odmah uzet ferodo, međutim nije ih bilo, sad kad sam ih nasao uzeo sam malossi ::)
imam pitanje za one koji su rastavljali nosac masine, ako se jace stegne matica gledajući od masine, ova prva(vida od mašine, onda prva vida i vida sta ide na ramu) prema volanu, postoji li mogucnost da zadnji kraj lagano poskakuje? mozda se meni samo cini :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju