Tehnički kutak > Garaža

Runner SP 180

<< < (35/132) > >>

vanjossi:

--- Citat: igor.sb - 16 Veljača, 2011, 22:14:54 ---sto nisi odma lezajeve stavio   :toothy11:

sipke zahrđane ko i kod paje, u moru nasli te runnere? :P

--- Kraj citata ---
ja sam svoj nasao u zgb-u  :toothy12:, nisu bas kao kod njega moje mogu jos vozit da se očiste

ne osjecam potrebu za iglićem  :laughing7:

pajo:
uuu moje šipke su još gore a tek piksle ;D :sad1:
nekako sumljam u piksle i gumice da cvile??šta bi tek moje onda radile?? :gitara:

duje87:
vidin da se opet bespotrebno raspravlja o ulju.. ja san ih otvoria 20ak bb masian i sta sad :dontknow:

u pocetku san isa za tin full synt je full synt i jebes 40kn razlike,al cinjenica je da sp ne ide u okretaje toliko i ne uspije sagorit cili full synt,al nisan nikad bia o tome razmislja dok mi jedan mestar iz splita nije reka da radin pi*darije da ulijen polusintetiku da ce jos bit bolje za motor da ce se manje skupljat garezi,i poslusa san ga i posli vise nisan nikad nalia full synt i totalno je bespotrebno..

jos je neko spomenia stihl ulje..koliko znan to je mineralno ulje ..cak san i na to ulje vozia par iljada km i bilo sve ok kod otvaranja masine,al je ulje smridlo u picku materinu pa san odusta  :icon_biggrin:

a te sve puste price o ulju pustite na miru, nije vazno ko sta liva,samo ga lipo ugrijat prije gazenja i pazit da crivo od pumpe ulja ne povuce zrak  :icon_thumright:

a sta se tice nosaca,meni nije nikad cvilia,ja tu sve pomicne dijelove "okupan" u grafitnoj masti :icon_biggrin: pa nema problema..

vanjossi:
ovo je je bilo suho,masti nigdje ja se nadam da je to ili da je selen otisao al sumnjam jer izgledom nije nigdje ispucao nema sta on cvilit

evo slika mog klipa

ova crtica je od provjere dal je klip u GMT

igor.sb:

--- Citat: vanjossi - 16 Veljača, 2011, 22:37:12 ---ova crtica je od provjere dal je klip u GMT

--- Kraj citata ---

:icon_scratch:  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju