Tehnički kutak > Garaža
Runner SP 180
CoK:
nejdite u off vise :icon_thumright:
decki, ko maze taj i vozi ;)
vanjossi:
UPDATE
s vremenom mi se pojavio nesnosan zvuk cvilenja u predjelu nosača mašine. gao da guma neka cvili i to jedino ako ja sjednem na skuter i ljuljam masinu naprijed nazad, cuje se i u vožnji
posumnjao sam na piksne, te rastavio
piksne sam kupio nove, a kupit cu i ove bukole jer su hrđave makar bi mozda i moglo da se oni malo srede al cu ipak novo uzet
inace piksne su imale jako malo lufta napsram novih, moglo bi se jos voziti
nije bilo nista masti na piksnama niti na bukoli, pretpostavljam da je od tuda dolazio taj zvuk
zanimljivo je da cim se motor vozi i zagrije cuje se jace, kad sam ga drugi dan probao cuje se manje.. jel ima netko neka iskustva sta bi moglo biti? razmišljam promjeniti selen centralni ako bude opet cvililo
gun_rider:
upravo te piksne...stanem na semafor i sram me je kako mi motor cvili na leru :toothy11:
samo šta su meni bile i još više potrošene...50kn 4 komada, promineš i piči. osovine natopi wd-om i finijim brusnim papirom očisti...kasnije naguraj masti unutra i to je to...
igor.sb:
sto nisi odma lezajeve stavio :toothy11:
sipke zahrđane ko i kod paje, u moru nasli te runnere? :P
vanjossi:
pazi kombinaciju cvile zadnje pakne jos i te piksne šugave, ovdje su 15kn/kom a ove osovine mislim uzet nove 130 kn obe, nije mi problem to kupit onda znam da je to novo, piksne nisu ni potrošene, nego suhe su bile vjerovatno je to cvililo
pakne sam uzeo zadnje malossi, al mi se cini da ce biti kao i ove braking...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju