Tehnički kutak > Garaža
Runner SP 180
Drnda:
ma scoot sport 2 je cak i previse za te okretaje kad gledas granicu izgaranja... ulja u klasi od 60 kn polusintetska su odlicna za sve to.. netreba pretjerivati...
najjace mi kad vidim kako likovi placaju 100 kn litru agipove sintetike na piaggiu 50 serijali i onda se cude kad vide kako izgleda svjecica, klip i ostatak.. puuuno ostataka nesagorenog ulja
vanjossi:
sto se mene tice moze neko probat vozit i na ulje za mjenjače
ja cu radije vozit na skupljem ulju nego brinut dal neko drugo ulje zadovoljava norme
50 i 180 nije isto ni priblizno
igor.sb:
di pise da je skuplje ulje bolje za tebe i tvoje okretaje il obrnuto
norme? nek netko objasni te norme, svako bolje polusinteticko ulje je pretrpjelo puno gori tretman ispitivanja neg sto ti mos napraviti svojom voznjom
nek svatko sipa sta oce, glavno da ga ima :toothy11: :dontknow:
vanjossi:
--- Citat: igor.sb - 09 Veljača, 2011, 21:08:15 ---nek svatko sipa sta oce, glavno da ga ima :toothy11: :dontknow:
--- Kraj citata ---
tako je, ima tema o uljima kome se da raspravljat
Drnda:
--- Citat: vanjossi - 09 Veljača, 2011, 20:56:25 ---sto se mene tice moze neko probat vozit i na ulje za mjenjače
ja cu radije vozit na skupljem ulju nego brinut dal neko drugo ulje zadovoljava norme
50 i 180 nije isto ni priblizno
--- Kraj citata ---
50, 70 base midrace i150 bb i u svakog je toceno polusintetsko ulje i nikad nikakvih problema, kad zafali ulja uzmem inino ali umjesto 2% stavim 3 i opet nikad problema....
nezz zasto bi za sp 180 bilo to problem..
znam dosta u okolici koji su imali ili imaju sp ili fxr 180 serijski ili sredjeni i nikad nisu vidjeli nista osim dvotaktola.. a osobno sam vidio kako neki lijevaju ina super 5 ulje i nije skut crkao tako da...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju