Tehnički kutak > Tuning skutera
C16 stelanje pomoc!!!
Gilera2003:
ne znam ko ima dyno al znam servis u ami trade i moto trade kod zeljke u karlovcu oni su dosta dobri a za auto dyno ima u banjaluci jedan od savremeniji u sm cip tuning tko da i to nije neka velika investicija i nije nesto zasto se mora ici ne neke zemlje evrope dosta dobro rade
ma ima tih foruma dosta ovaj ovdej je najaci mislim najvise se ljudi odgovarajuk,javljaju ,prodaju itd. al ima dosta foruma gdje balavci pisu itd. stavio ono ovo i tako to dobro oik mislim nije nikome zabranjeno pisati al se previse provalju nekim izjavama gluposti itd. u svakom slucaju ovaj forum je STRAHA sto bi mi rekli
ivanm:
oni svi budu ti uzeli novce, a ti budeš kratko sretan i kad se osvjestiš, već ćeš imat rupu na klipu..
Iwo SR Tuono:
sm chip tuning u banjaluci je dobra firma ali neznam ako bi htjeli se zajebavat sa štelanjem skutera, da dovezeš složenu mašinu i par setova rolina i par centralnih i da štelaš cijeli dan :toothy3: :icon_biggrin:
marin18:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 22 Listopad, 2010, 21:00:30 ---sm chip tuning u banjaluci je dobra firma ali neznam ako bi htjeli se zajebavat sa štelanjem skutera, da dovezeš složenu mašinu i par setova rolina i par centralnih i da štelaš cijeli dan :toothy3: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
meni je prije uvijek stelo i prijenos i karb Sandi iz LSmota u Rijeci uvijek je sve bilo savrseno i covjek bi mi uzo 200kn za oboje sa njegovom diznom,nikad problema ni najmanjeg...i da decko je vozio prije trke sa zipovima i stvarno zna sto se tice tuninga... :icon_thumright:
animatrix:
dobro je kad nadjes korektnog covjeka koji ce to napraviti. lose je kad se ne razumijes a svi te vuku za nos... moje misljenje je da prvo sebi vjerujem pa tek onda ostalima, u jednom danu se nauci princip rada prijenosa i karba i sutradan vec mozes ustimati i lagani midrace...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju