Tehnički kutak > Tuning skutera
C16 stelanje pomoc!!!
Gilera2003:
samo kazem da je najbolje tako dovesti ga u servis ljudi ti postelaju kako sve treba smjesu,valjke,itd. karb ako se zastopa ili svjecica ili bombina to se zna kako se ponasa skuter to govorim iz iskustava sa autom golf 2 GTI ljudi stelali takozvani servisi uvjek nesto zeza i jednom kad sam ga odvezao na servis pravi kad je covjek prikopcao na aparat (pritisak,elektro pumpe za gorivo,pritisak dizni rasprsivanje goriva itd.) nastelao K-GLAVU dizne to je bilo to auto je islo 20% bolje manje trosio itd. do tada jedan dan ide jedan dan ne ide ko vrijeme
a jos nisam odlucio da li cu mjenjati spuh 60/40 da cu mjenajati, a meni je bitno da mi postavi valjke odgovarajuce gramaze i diznu ostalo je lako dostelavati
Nixa-ST:
--- Citat: MazdaMurairotor - 21 Listopad, 2010, 23:17:28 ---@Gilera svi ti govore da mjenjas tog c16 i uzmes yasuni r i usrecit ces se jer ti nece vrtiti pretjerano termo grupu, nemas tolko sarafanja i straha da ce se nesto raspasti na masini i ic ce jako dobro i trajati :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: po X put
3alfa3:
--- Citat: Gilera2003 - 21 Listopad, 2010, 23:37:00 ---samo kazem da je najbolje tako dovesti ga u servis ljudi ti postelaju kako sve treba smjesu,valjke,itd.
--- Kraj citata ---
Koji je to servis (da mu podignemo spomenik)?
Iwo SR Tuono:
--- Citat: Gilera2003 - 21 Listopad, 2010, 16:27:56 ---vidjecu jos za tu zamjenu c16 za R ali nije mi ovaj kolega jos dosao njemacke ne moze naci auto za sebe da mu pase a on mi treba donjeti djelove za skuter itd.
ja to nisam ni mislio steleti jer to su zajebancije velike i uvjek se pitas jel to to ili nije mozda jos malo itd. nastelati nego sam mislio odvesti skuter u karlovac ili zg u neki servis koji ima dinometar itd. i kad oni izmjere i stave diznu i rolnice itd. onda je to to
--- Kraj citata ---
ja još nisam vidio niti jeda servis niti čuo za takav koji ima dyno
ivanm:
nema toga kod nas, nije ovo njemačka, ponavljam... :icon_biggrin:
skuter scena je kod nas jako slaba, i najviše ćeš naučit od ekipe sa nekog foruma, tipa ovdje ili slično..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju