Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: C16 stelanje pomoc!!!  (Posjeta: 14229 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline cameosb

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-5)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: C16 stelanje pomoc!!!
« Odgovori #40 : 16 Listopad, 2010, 13:50:14 »
daje ti r i 300kn?

pa sta ces ti s ovim c16, razmsli malo

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #41 : 16 Listopad, 2010, 14:08:56 »
pa razlika u cijeni u tim spuhovima je i novima oko 400 kn.... za rabljeni je još i 300 kn doplate puno...
a moj polini sport je modular head, dodatno doturpijan, imam 20,5 frgazer i c16 bi lako naštelao, na oko 11500 okr..

Offline Gilera2003

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bihać
  • Moj Skuter: Gilera Runner
  • Moja Kaciga: Lazer
  • MojSetup: Polini sport
  • MojSpuh: Yasuni R
« Odgovori #42 : 16 Listopad, 2010, 14:11:43 »
ne znam ni ja za sada sta cu evo uzeo sam radilicu BGM Evolution i lezajeve BGM c4 e sad je problem kit i karburator koji kit i koji karburator da li da ostavim kit ili da mjnjam kit ili da mjenjam auspuh a premocan je spuh c16, kolega ima R na morini apriliji nije nista prema ovom kako je ovaj masivan al i R je predobar vidjecu jos nisam nista odlucio i nisam rekao da necu mjenjati samo da jos ne znam sta i kako a i kraj je sezone pa et nije hitno

Offline ivanm

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #43 : 16 Listopad, 2010, 14:13:32 »
pa tak i meni, i onako ću uskoro skinuti yasunija, namazati ga uljem i ostaviti na polici do proljeća... sad ide serijski spuh gore..

Offline Gilera2003

• forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #44 : 16 Listopad, 2010, 20:03:27 »
ja mislim da je to zaribavanje ok al da pitam jos nesto jel zaribavanje sto se tice kvalitete cilindra i prevrtavanja  ili pregrijavanje pa zarabavanje 

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #45 : 16 Listopad, 2010, 20:49:51 »
ne znam ni ja za sada sta cu evo uzeo sam radilicu BGM Evolution i lezajeve BGM c4 e sad je problem kit i karburator koji kit i koji karburator da li da ostavim kit ili da mjnjam kit ili da mjenjam auspuh a premocan je spuh c16, kolega ima R na morini apriliji nije nista prema ovom kako je ovaj masivan al i R je predobar vidjecu jos nisam nista odlucio i nisam rekao da necu mjenjati samo da jos ne znam sta i kako a i kraj je sezone pa et nije hitno

Zapravo bi ti njemu trebao doplatiti jer ti covjek radi uslugu, vjeruj mi.

Imas totalno krivi spuh za svoj setup i da ga ides prodavat dobio bi vrlo malo. CAk se ovdje vec puno mjeseci prodaje (cini mi se) C20 prakticki nov za smjesne novce , ali kupca nema
« Zadnja izmjena: 16 Listopad, 2010, 20:51:23 3alfa3 »

Offline Gilera2003

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #46 : 16 Listopad, 2010, 20:55:38 »
hhehe ja sam za 200 eura mogao uzeti R nov al mi se nije dalo cekati 5-6 dana nego uzmem ovaj polovan koje presao 1000kilometara al ok ja sam rekao da cu razmisliti a ako mi pukne film nek zariba onda ide nesto jace i et skuter me izludi evo gledo sam i kraburator  BGM racing 21 al glupo mi rucni cok al znam da to svi uzimaju onda se lakse stela skuter itd. ne znam ni ja vidjecemo nesto heheehhheh   mozda jedan od ova tri kita 

http://www.scooter-attack.com/index2.php?main=/shop/artikel.php%3Fs%3D%26artnr%3DS6-7014001%252FRM%26modell%3D204%26l%3Dnavigation3    :notworthy:

http://www.scooter-attack.com/index2.php?main=/shop/artikel.php%3Fs%3D%26artnr%3DS6-7014001%252FR%26modell%3D204%26l%3Dnavigation

http://www.scooter-attack.com/index2.php?main=/shop/artikel.php%3Fs%3D%26artnr%3DT9921560%26modell%3D204%26l%3Dnavigation
« Zadnja izmjena: 16 Listopad, 2010, 23:39:56 Gilera2003 »

Offline salej600

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: runner
« Odgovori #47 : 17 Listopad, 2010, 09:09:08 »
Ja imam 3.
Ako uzmeš nešto od ta 3 onda si se tek uvalio. To ti zahtjeva puno dorada na sistemu za hlađenje, puno popratnih dijelova, puno štelovanja, puno znanja i kad to sve sastaviš, ako uspiješ onda ti to nije skut za svaki dan. Stalno neko šarafanje, buka koda ide avion, a o potrošnji goriva neću ni pisati.
Uzmi novce+spuh, slabiji kit i peri deri svaki dan.
Kada stekneš znanja i iskustva, budeš imao viška para i još neko vozilo za svaki dan onda si sastaviš nešto takvo samo za hobi. Bacit ćeš pare bez veze, a nećeš se voziti. Budi u to siguran.

Offline ivanm

• maxi forumaš
« Odgovori #48 : 17 Listopad, 2010, 09:27:55 »
a gle mora mu zacvikati, tak se uči, na greškama.... onda se slaže base kit, kad zacvika midrace..

Offline Nixa-ST

• forumski skejter
  • **
  • g-runner4ever
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split / Hvar
  • Moj Skuter: eX ...runner sp70
« Odgovori #49 : 17 Listopad, 2010, 09:45:06 »
Ako uzmeš nešto od ta 3 onda si se tek uvalio. To ti zahtjeva puno dorada na sistemu za hlađenje, puno popratnih dijelova, puno štelovanja, puno znanja i kad to sve sastaviš, ako uspiješ onda ti to nije skut za svaki dan. Stalno neko šarafanje, buka koda ide avion, a o potrošnji goriva neću ni pisati.
Uzmi novce+spuh, slabiji kit i peri deri svaki dan.
Kada stekneš znanja i iskustva, budeš imao viška para i još neko vozilo za svaki dan onda si sastaviš nešto takvo samo za hobi. Bacit ćeš pare bez veze, a nećeš se voziti. Budi u to siguran.

to je to :icon_thumright:
Kad sam trijezan mislim šta govorim, kad sam pijan govorim šta mislim
g-runner sp70 by nixa http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,55044.0.html

Offline MazdaMurairotor

• forumski skejter
  • **
  • Moj Skuter: Zip sp
  • Moja Kaciga: Kbc
  • MojSetup: Malossi MHR replica 70
« Odgovori #50 : 17 Listopad, 2010, 10:07:17 »
hhehe ja sam za 200 eura mogao uzeti R nov al mi se nije dalo cekati 5-6 dana nego uzmem ovaj polovan koje presao 1000kilometara al ok ja sam rekao da cu razmisliti a ako mi pukne film nek zariba onda ide nesto jace i et skuter me izludi evo gledo sam i kraburator  BGM racing 21 al glupo mi rucni cok al znam da to svi uzimaju onda se lakse stela skuter itd. ne znam ni ja vidjecemo nesto heheehhheh   mozda jedan od ova tri kita 

http://www.scooter-attack.com/index2.php?main=/shop/artikel.php%3Fs%3D%26artnr%3DS6-7014001%252FRM%26modell%3D204%26l%3Dnavigation3    :notworthy:

http://www.scooter-attack.com/index2.php?main=/shop/artikel.php%3Fs%3D%26artnr%3DS6-7014001%252FR%26modell%3D204%26l%3Dnavigation

http://www.scooter-attack.com/index2.php?main=/shop/artikel.php%3Fs%3D%26artnr%3DT9921560%26modell%3D204%26l%3Dnavigation

di ces ti s time?? ti pretpostavljam neznas osnove kako sloiti base kit a ti bi odma neki trkaci kit ovo ono al ako imas para na bacanje , slobodno BY MY GUEST :icon_biggrin:  al dam glavu da ce ti se sve razletiti nakon jednog dana ako ne i prije. te kiteve koje si naveo su za znalce i one koji imaju volju slagati svakih pola sata skut. base kit slozi kao su ti svi rekli ako bas oces kit, stavi taj yasuni r i vozi se, a ovo sve iznad su jebade i masakriranje zivaca i skutera :)

Offline ivanm

• maxi forumaš
« Odgovori #51 : 17 Listopad, 2010, 10:47:00 »
trampimo auspuhe poštom.. evo moj izgleda super, nema ni jednu crticu i prvi lak je još gore... njegovo stanje može potvrditi član slowrider..
to će ti čak raditi sa 17.5 karbom, staviš diznu 80, poštelaš da radi na 9800 okr i mirna bosna..

Offline MazdaMurairotor

• forumski skejter
  • **
  • Moj Skuter: Zip sp
  • Moja Kaciga: Kbc
  • MojSetup: Malossi MHR replica 70
« Odgovori #52 : 17 Listopad, 2010, 10:51:00 »
neka uzme to i usrecit ce se :icon_thumright:

Offline Gilera2003

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #53 : 17 Listopad, 2010, 15:08:14 »
vidjecemo nesto nudi mi jedan kolega polini for race (i taj je jak al prije bi Yasuni R jer Yasuni je zakon)  i para isto a meni pase da uzmem slabiji spuh i nesto para tako da kupim  dulju getribu za 13% al vidjecemo jos ovaj majstor kaze nije to velika razlika u spuhovima 10-20% Yasuni R  je isto midrace al on nema pojma ,a vidjecemo jos dok dobijam djelove sta ce mi doci (znam da ce doci radilica BGM Evolution i lezajevi BGM C4) ostalo ne znam jos mozda krurator narucim 19 BGM racing ili neki obicni karburator ide on i na R

http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=289239122831600&target=productdetail&category1=A%3AA_GILERA%3AA_GILERA_RUNNER5099&category2=CAT

http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621640331680&target=productdetail&category1=A%3AA_GILERA%3AA_GILERA_RUNNER5099&category2=CAT

http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621640368816&target=productdetail&category1=A%3AA_GILERA%3AA_GILERA_RUNNER5099&category2=CAT

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
« Odgovori #54 : 17 Listopad, 2010, 15:14:50 »
bolje uzmi normalni dellorto al ne ovaj 20,5 serijski od sp, neg normalnu 19

ove kopije bgm  :dontknow: :dontknow:
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline ivanm

• maxi forumaš
« Odgovori #55 : 17 Listopad, 2010, 15:15:08 »
yasuni R bez problema možeš voziti i na serijskoj radilici, ako nema puno km..... on se vrti na 10000 okr i tu gus kit daje najviše... 19 karb gledaj dellorto 19phbg
moj polini sport je turpijan pa bi se igrao sa okretajima jer sam ga i sa R-om vrtio na 11200, sad bi sa c16 mogao bez problema na 11500+ okr... to su okretaji kad se sve trese, skuter divlja i čupa a troši oko 7 litara hoćeš nećeš.. velika dizna mora biti inače će cviknuti..

Offline Josip

• moderator
  • Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • nikad ništa ne dovršim... ali radim na tome
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Seget D.
  • Moj Skuter: aerox nrg zip srr sp
  • Moja Kaciga: OGK FF3
  • MojSetup: dr evo, MF racing, due, s6r, mhr replica, mhr, team1
  • MojSpuh: c21,nardo,pro replica,tea
« Odgovori #56 : 17 Listopad, 2010, 15:23:12 »
yasuni R bez problema možeš voziti i na serijskoj radilici, ako nema puno km..... on se vrti na 10000 okr i tu gus kit daje najviše... 19 karb gledaj dellorto 19phbg
moj polini sport je turpijan pa bi se igrao sa okretajima jer sam ga i sa R-om vrtio na 11200, sad bi sa c16 mogao bez problema na 11500+ okr... to su okretaji kad se sve trese, skuter divlja i čupa a troši oko 7 litara hoćeš nećeš.. velika dizna mora biti inače će cviknuti..

ili ce bit pametan pa se odma minjat ili ce ic ucit na greskama pa ces ga dobit dan ili dva nakon ga slozi...
koji god kit stavija brzo ce mu cviknut, mislim nebi ja to zelija ali to je CINJENICA

to: gilera 2003- zamjeni se sa covjekom i stavi R, bit ce ti razlika nebo i zemlja naspram prijasnjeg setup i nece ti puno trosit i bit ces miran i za svakodnevnu je uporabu

Offline Gilera2003

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #57 : 17 Listopad, 2010, 15:32:36 »
ja sam 1 vlasnik  na 15000 servis veliki sam pravio znaci sve mjenjanje do 18000 je bilo sve serijala i dalje onda   

sa 18000 sam stavio multiwar , TT (valjke,dizna,centralni feder,filter polini spuzva i kvacilo polini 2G)   

sa 22000 sam stavio kit polini (dizna , valjke)

Offline Josip

• moderator
  • Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • nikad ništa ne dovršim... ali radim na tome
  • Mjesto: Seget D.
  • Moj Skuter: aerox nrg zip srr sp
  • Moja Kaciga: OGK FF3
  • MojSetup: dr evo, MF racing, due, s6r, mhr replica, mhr, team1
  • MojSpuh: c21,nardo,pro replica,tea
« Odgovori #58 : 17 Listopad, 2010, 15:52:11 »
ja sam 1 vlasnik  na 15000 servis veliki sam pravio znaci sve mjenjanje do 18000 je bilo sve serijala i dalje onda   

sa 18000 sam stavio multiwar , TT (valjke,dizna,centralni feder,filter polini spuzva i kvacilo polini 2G)   

sa 22000 sam stavio kit polini (dizna , valjke)

ovo ti je moja preporuka
sad zavisi za sta ti sluzi, za svaki dan, ili se samo nekad provozat, a imas za svaki dan nesto drugo. tvoj skoot tvoja odluka

Offline ivanm

• maxi forumaš
« Odgovori #59 : 20 Listopad, 2010, 10:28:56 »
za midrace treba imati znanja, iskustva i štelanja... treba ti bar jednom zacvikati da skužiš kak to radi... okretaji motora su gadna stvar... 12000 okretaja je 200 u sekundi pa si ti zamisli koliko to treba biti poštelano da bi radilo..
meni su base setupi cvikali 2x i sad kad sam se naučio štelati, mogu se upuštati u svašta... tebi preporučam base tuning i da se tako voziš barem 10000 km i uštelavaš to lagano do optimale da stekneš iskustvo..