Općenito > Generalno o skuterima

pomoc oko kupnje motora,,rs 125 ili yzf125 ili runner 125 ili vasa preporuka

<< < (3/8) > >>

wonderkid:

--- Citat: kristijanSR70 - 08 Listopad, 2010, 12:06:12 ---ma nista odtoga, nađi si vx 125 koji je swap na 200 i mirna bosna

--- Kraj citata ---
najbolja opcija ovdje

animatrix:
ma sve ovisi sta zeli od vozila. ako se planira vozati svaki dan onda runnera, ako vec ima skuter a hoce se poganjat jednom-dvaput tjedno, onda rs-icu

brzopleti:
mislim da cu si uzet gileru i jos je malo doradit sto cete mi vi pomoc  ;D
ima jedna gileru  stari model 125 ,,ima ju jedan frend skoro nikad ni ne vozi sve orginal na njoj i malo km nema preko 8 000 ako se nevaram sta kazete na to dali je to dobra opcija ili da si uzmem  novu gileru staru do 3 god neznam koja je bolje sta kezete
necu sad na zimu da uzimam vec u 4 mjesecu uzimam 100 %
i to mislim svaki dan vozit poso skola kuca :D

i dal bi mi mogli malo napisat nesto o tim gilerama kolko trosi,,dal se da sta sredit na njoj pa da znam da jos skupljam lovu ,npr auspuh
i kolko moze ic taj skut
fala unaprijed

loris46:
rs kao sto su rekli skup za odrzavanje..samo guma zadnja ti je 2000kn, ako zelis da je kvalitetna..a kud jos servisi i sitne stvari...ali istina, motor ide, i gust za voziti
a gilera tako ocuvana sa malo km, max 10tkn..mozes staviti variomat na tu 125-icu, da bude malo zivlja ili napravis swap na 200, znaci klip, cilindar od 200 i naravno popratne stvari s tim..i imas motor koji ne trosi puno, fino ide, ne skup za odrzavanje, i koji ce trajat..sad ti sam prosudi sta je bolje..

brzopleti:

--- Citat: loris46 - 08 Listopad, 2010, 16:24:42 ---rs kao sto su rekli skup za odrzavanje..samo guma zadnja ti je 2000kn, ako zelis da je kvalitetna..a kud jos servisi i sitne stvari...ali istina, motor ide, i gust za voziti
a gilera tako ocuvana sa malo km, max 10tkn..mozes staviti variomat na tu 125-icu, da bude malo zivlja ili napravis swap na 200, znaci klip, cilindar od 200 i naravno popratne stvari s tim..i imas motor koji ne trosi puno, fino ide, ne skup za odrzavanje, i koji ce trajat..sad ti sam prosudi sta je bolje..

--- Kraj citata ---

a jel me moze onda zajebavat na tehnickom i mislim stavit i auspuh neki malo bolji i dal me moze murja radi tog zajebavat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju