Općenito > Generalno o skuterima
pomoc oko kupnje motora,,rs 125 ili yzf125 ili runner 125 ili vasa preporuka
kristijanSR70:
ne.... osim bas da ti otvarajum masinu a to je 0,000000009 %....
99% vx na MS je vx"r"
Trinad:
--- Citat: brzopleti - 08 Listopad, 2010, 15:22:36 ---mislim da cu si uzet gileru i jos je malo doradit sto cete mi vi pomoc ;D
--- Kraj citata ---
Dobro misliš, za svaki dan nema bolje, malo troši... :icon_thumright:
Bjež ća od RS-ke, to je motor samo za se tu i tamo razletiti malo za gušt, troši, održavanje sačuvaj bože...
bigfan:
gileraa :icon_thumright:
DvdAerox:
Hmm, ja bi uzeo runnera samo da ga dignem na 210 cc :toothy11:
A izmedju ta dva "motora", neznam, nedavno sam gledao neki test na jubitu, neki profesionalac je uzeo zacepljeni rs i yzf.a i kao performanse su identicni, cak yamaha ima nesto malo vise krajne (ali sitno), naravno stvar se drasticno mjenja kada "odcepis" rs.a...
Uglavnom, gledajuci troskove sigurno se isplati yamaha, ali ako je do gustiranja onda definitivno rs :)
cobrian-tribe:
Gledaj sve ovisi o onome šta ti želiš ja imam vx i jako sam zadovoljan s njim malo je obrađen i nemože mi nijedna 50-ica ništa, rs je motor za one dubokog đepa traži puno pažnje a i nije ga baš pametno kupit polovog,dok je yzf daleko najbolji motor od ova tri. Yamahina 4-t 125-ica je najpouzdanija mašina od 125ica na tržištu tako da......a piaggio je pstao dosta nekvalitetan od kad se njegovi djelovi neproizvode u Italiji............... :toothy9: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju