Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Speedfight 180 + sp 172

<< < (16/19) > >>

speed__100:

--- Citat: Drnda-1 - 30 Rujan, 2011, 16:48:46 ---sto se tocno dobije ovakvom preradom, bolji protok zraka samo ili?
nemam u planu ovo raditi , jer ja idem na 50 ccm box, ali bas me zanima

--- Kraj citata ---

Zbog veceg karba jer mu treba veca protočnost,ovako je bogatija smjesa dok nije prerađen.

kiza-iz-kvarta:

--- Citat: [SB]Replica 180 - 27 Rujan, 2011, 17:16:50 ---taj remen je problem , ja sam ga imao nesta sitno gore i ne valja! dobio sam rupetinu u ubrzanju koju nisam mogao ispeglati  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

turpijanje pick-upa i dizanje tajminga za 0,1 i nema nikakvih rupa u u brzanju  :glasses9:

speed__100:

--- Citat: kiza-iz-kvarta - 30 Rujan, 2011, 19:16:06 ---
turpijanje pick-upa i dizanje tajminga za 0,1 i nema nikakvih rupa u u brzanju  :glasses9:

--- Kraj citata ---

Najbolje da ja tebi donesem blok u kvart pa da se to malo sturpija i sredi kak spada. :toothy9:

ivan_speedy:
Pozzz...
Daj mi reci kakav je osječaj voziti makinu od 180 na sfu,jel je stabilan,ili se trese  :hello:

igor.sb:

--- Citat: Drnda-1 - 30 Rujan, 2011, 16:48:46 ---sto se tocno dobije ovakvom preradom, bolji protok zraka samo ili?
nemam u planu ovo raditi , jer ja idem na 50 ccm box, ali bas me zanima

--- Kraj citata ---

jer bb airbox je glup, vuce zrak spreda, provlaci ga nazad i opet prema napred, ovak skratis bar pola puta  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju