Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Speedfight 180 + sp 172
Lazo:
jel možeš poslikat nosač motora... hvala ja radim nešto oko amortizera pa kad bude gotovo reći ću dal valja išta :icon_thumright:
speed__100:
--- Citat: Lazo - 12 Listopad, 2010, 18:31:56 ---jel možeš poslikat nosač motora... hvala ja radim nešto oko amortizera pa kad bude gotovo reći ću dal valja išta :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Trenutno sam u vž na faksu pa ne mogu nist poslikat al mislim da imam nekih slika pa stavim pod projekt.Hmm kako mislis to skemijat,ajd da podjelimo ideje mozda sta ispadne da valja :headbang:
speed__100:
Evo našla se nekakva slika..Kao što i tamo pise nije bas neka izvedba.Što se tiče čvrstoće to nema sta al zato su vibracije na leru koma,svakim taktom motor poskače :notworthy:.Izveo sam to tak da sam uzeo serijski nosač probušio rupe na flahovima,obrusio tak da bude identično pod kutem jedan drugom i da sjeda u org nosač,sve to stavio pod šarf 10 i zavario.Onda su se pojavili problemi sa ovim dugačkim šarafom sto ide na prihvat u blok,(org od sf je kratak) to mi je skroio tokar od nekog bijelog vučanog željeza il tak sta,uglavom neki tvrd belaj.Mašina je sjela u centar meni je vak oke mada je moglo doć još malo nize.Zasad sam napravio nekih 500 km nikakvih pucanja,mada ne stuntam i to..
CoK:
@ mhr - eto vidis kako jednostavnije ;D
ovako je mhr odradio nosac na svom 50ccm skuteru, samo sto je iskoristio postojece flahove, a tebi moj prijatelju bi selen sjeo ko...dalje znas
bebesr180:
da nece blokovi puknit jesi to razmisljao?? sto cok kaze selen pod hitno...ovo je preriskantno steta je da odu blokovi bezveze
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju