Tehnički kutak > Tuning skutera
Sportski filter zraka za SF50 - koliko konja daje?
cameosb:
1995
nećeš dobit ništa sto bi osjetio s tim filterom,provjereno :D
Jump33r:
--- Citat: rotz - 07 Listopad, 2010, 20:26:50 ---ljudi dajte neki link gdje mogu narucit redsponge
--- Kraj citata ---
http://www.sip-scootershop.com/main/base/Home.aspx
kamikaza:
--- Citat: sqt_driver - 07 Listopad, 2010, 20:21:14 ---ti to ozbiljno? to znaci kad derem 80 da on zapravo ide 50. ne bih rekao... da laze, laze ali mozda 10-ak km/h.
--- Kraj citata ---
zavisi valja od sata do sata jer frendu je pokazivalo da ide 100 po satu a meni je pisalo da idem 80 i ja ga stizem a moj nije tad isao 80 :D
sqt_driver:
--- Citat: kamikaza - 07 Listopad, 2010, 22:47:40 ---zavisi valja od sata do sata jer frendu je pokazivalo da ide 100 po satu a meni je pisalo da idem 80 i ja ga stizem a moj nije tad isao 80 :D
--- Kraj citata ---
mislim da je na svim sf-ovima magneti marelli isti sat, sad ko zna sta je tvoj frend radio sa svojim pa ga poremetio. uglavnom laze normalno, pa svaki laze to je neupitno ali 10 km/h i to najvise, moj ni toliko. ja nikad nisam osjetio neko veliko odstupanje, u usporedbi s autom pogotovo, na nekim autima laze da je za nevjerovat. VW stariji pogotovo pri vecim brzinama.
1995:
mislite vi sta ovete ali moj sat ide tocno max.1-2 km/h razlike ... znam stari je vozio iza mene sa hondom CBR600RR i ide mi urica tocno na svim brzinama...
ima li neka gljiva koja je dobra....??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju