Tehnički kutak > Tuning skutera

Sportski filter zraka za SF50 - koliko konja daje?

<< < (4/6) > >>

cameosb:
1995

nećeš dobit ništa sto bi osjetio s tim filterom,provjereno :D

Jump33r:

--- Citat: rotz - 07 Listopad, 2010, 20:26:50 ---ljudi dajte neki link gdje mogu narucit redsponge

--- Kraj citata ---

http://www.sip-scootershop.com/main/base/Home.aspx

kamikaza:

--- Citat: sqt_driver - 07 Listopad, 2010, 20:21:14 ---ti to ozbiljno? to znaci kad derem 80 da on zapravo ide 50. ne bih rekao... da laze, laze ali mozda 10-ak km/h.

--- Kraj citata ---
zavisi valja od sata do sata jer frendu  je pokazivalo da ide 100 po satu a meni je pisalo da idem 80 i ja ga stizem a moj nije tad isao 80 :D

sqt_driver:

--- Citat: kamikaza - 07 Listopad, 2010, 22:47:40 ---zavisi valja od sata do sata jer frendu  je pokazivalo da ide 100 po satu a meni je pisalo da idem 80 i ja ga stizem a moj nije tad isao 80 :D

--- Kraj citata ---

mislim da je na svim sf-ovima magneti marelli isti sat, sad ko zna sta je tvoj frend radio sa svojim pa ga poremetio. uglavnom laze normalno, pa svaki laze to je neupitno ali 10 km/h i to najvise, moj ni toliko. ja nikad nisam osjetio neko veliko odstupanje, u usporedbi s autom pogotovo, na nekim autima laze da je za nevjerovat. VW stariji pogotovo pri vecim brzinama.

1995:
mislite vi sta ovete ali  moj sat ide tocno  max.1-2 km/h razlike ... znam stari je vozio iza mene sa hondom CBR600RR i ide mi urica tocno  na svim brzinama...

ima li neka gljiva koja je dobra....??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju