Tehnički kutak > Tuning skutera

Sportski filter zraka za SF50 - koliko konja daje?

<< < (3/6) > >>

sqt_driver:

--- Citat: 1995 - 07 Listopad, 2010, 16:03:12 ---imam speedfight2 i na njemu seriski filter zraka,.. :-[ ja zelimiz svog skutera izvuci ono maximalno... skuter ide vec 100 i nise..  mene zanimakoliko bi snage dobio sa novim filterom zraka..?? koliko kostaju..??? gdje ih mogu kupiti??  koliko su kvalitetni? dali se to isplati..?? :help: :hello: :hello:

--- Kraj citata ---

neces dobit nista sto se posebno osjeti, eventualno kako su rekli bolji odziv na gas, s tim da bi to dobio moras malo vecu diznu stavit. imam ja malossi red sponge, manje vise je to isto sto se performansi tice. ja nisam osjetio nista. sad ovisi sta to stavljas, taj redsponge kosta 35 kn.

a ovo sto goki kaze, da dobijes 20% vise snage, nadam se da je to neki sarkazam... ako mislis ozbiljno, koji je to filter da ja stavim. za 20% vise snage cu dat 100kn, nije bed.  :icon_biggrin:

pm_xtech 59:

--- Citat: gokiSP - 07 Listopad, 2010, 16:13:54 ---Isplati se, dobiješ 20% snage, košta 50-100 kn.   :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Goki kaj su ti več dopizdila ovakva pitanja???  :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

sqt_driver:

--- Citat: kamikaza - 07 Listopad, 2010, 20:06:05 ---sat od sf laze i do 30kmh-provjereno

--- Kraj citata ---

ti to ozbiljno? to znaci kad derem 80 da on zapravo ide 50. ne bih rekao... da laze, laze ali mozda 10-ak km/h.

sqt_driver:

--- Citat: pm_xtech 59 - 07 Listopad, 2010, 20:20:37 ---Goki kaj su ti več dopizdila ovakva pitanja???  :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

tako i meni izgleda...  :icon_biggrin:

rotz:
ljudi dajte neki link gdje mogu narucit redsponge

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju