Tehnički kutak > Tuning skutera

MALOSSI MULTIVAR I LEO VINCE TT

<< < (4/5) > >>

igor.sb:

--- Citat: el - 24 Listopad, 2007, 17:52:23 ---
--- Citat: P.A.L.A.C - 24 Listopad, 2007, 17:48:11 ---
--- Citat: el - 24 Listopad, 2007, 17:45:53 ---ja sam stavio 10 br vecu diznu i nista,skuter je iso potpuno isto kolko sam ga ja god postelavao :toothy10:neznam zasto ali evo...

--- Kraj citata ---

ma gle nisi ti osjetio mozda u performansama, al zato osjeti tvoj cilindar kad se pregrijava.  :laughing11:

isto ko kad bi ti trco 50% snage i popijes 1l vode dosta ti je, a ubrzas na 70% tempo onda ce ti sigurno trebat malo vise vode, da ne dehidriras (zaribas  :laughing6: :laughing6: ).  :glasses9:

--- Kraj citata ---
a dobro...jer meni je zalijalo cijeli fergazer kad sam stisnuo ful gas...mozda je bila prevelika,neznam uglavnom nis se nije promijenilo kad sam ju maknuo i jos se vozim s istom starom diznom a prosla je godina dana...

--- Kraj citata ---

de sliku svijecice na full gasu

el:

--- Citat: igor.sb - 24 Listopad, 2007, 18:05:16 ---
--- Citat: el - 24 Listopad, 2007, 17:52:23 ---
--- Citat: P.A.L.A.C - 24 Listopad, 2007, 17:48:11 ---
--- Citat: el - 24 Listopad, 2007, 17:45:53 ---ja sam stavio 10 br vecu diznu i nista,skuter je iso potpuno isto kolko sam ga ja god postelavao :toothy10:neznam zasto ali evo...

--- Kraj citata ---

ma gle nisi ti osjetio mozda u performansama, al zato osjeti tvoj cilindar kad se pregrijava.  :laughing11:

isto ko kad bi ti trco 50% snage i popijes 1l vode dosta ti je, a ubrzas na 70% tempo onda ce ti sigurno trebat malo vise vode, da ne dehidriras (zaribas  :laughing6: :laughing6: ).  :glasses9:

--- Kraj citata ---
a dobro...jer meni je zalijalo cijeli fergazer kad sam stisnuo ful gas...mozda je bila prevelika,neznam uglavnom nis se nije promijenilo kad sam ju maknuo i jos se vozim s istom starom diznom a prosla je godina dana...

--- Kraj citata ---

de sliku svijecice na full gasu

--- Kraj citata ---
a nemam sad sliku ali svijecica je svijetlo smedje boja onak malo cudne ali nema garezi i nije zalijana smijesa je dobra
a i sad sam stavio drugi spuh arrow extream pa jos malo nastelavam sve to...zanimljivo kak nikak nisam mogo nastelat karb dok nisam stavio malossi red sponge i sad je dosta dobro :toothy9:

vpucko:
ja sam stavio 66 gore... karb ustelovo, do 4,2 potrosnja preko nije!

eo svijecica :) nadam se da je dobro :)

replcnt:
kak to da si se odlucil za TT?

a, jarane, svi imaju zx, e reko sam, necu zx pa makar =), a nema velike razlike TT i ZX, osim sto zx vise prdi, a nezelim da prdi i cuje se ko fen!!hehe

P.A.L.A.C:

--- Citat: replcnt - 24 Listopad, 2007, 19:23:05 ---kak to da si se odlucil za TT?

a, jarane, svi imaju zx, e reko sam, necu zx pa makar =), a nema velike razlike TT i ZX, osim sto zx vise prdi, a nezelim da prdi i cuje se ko fen!!hehe

--- Kraj citata ---

ima razlike, TT daje losije performanse.

2 vpucko - dobra je boja svjecice.  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju