Tehnički kutak > Tuning skutera
MALOSSI MULTIVAR I LEO VINCE TT
P.A.L.A.C:
--- Citat: el - 24 Listopad, 2007, 17:38:43 ---ja mislim da s vecom diznom neces dobit nista puno osim vece potrosnje
--- Kraj citata ---
:laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
moro sam se nasmijat, kakve to veze ima s performansama?? dizna se stavlja da ima dovoljno goriva na vecim okretijima prilikom ugradnje rez. spuha.
vise vrti, veca krajnja = potrebno vise goriva, da oblije cilindar, da se ne pregrijava i u krajnjem slucajju zariba.
sto se tice potrosnje serijala trosi 4-4.5l (osim nekim specijalcima 6l lol), kad stavis spuh s vecom diznom fino postelas ne smije preko 4.5l. (meni 4.3l trosi).
el:
ja sam stavio 10 br vecu diznu i nista,skuter je iso potpuno isto kolko sam ga ja god postelavao :toothy10:neznam zasto ali evo...
ChRiStIaN:
kak to da si se odlucil za TT?
P.A.L.A.C:
--- Citat: el - 24 Listopad, 2007, 17:45:53 ---ja sam stavio 10 br vecu diznu i nista,skuter je iso potpuno isto kolko sam ga ja god postelavao :toothy10:neznam zasto ali evo...
--- Kraj citata ---
ma gle nisi ti osjetio mozda u performansama, al zato osjeti tvoj cilindar kad se pregrijava. :laughing11:
isto ko kad bi ti trco 50% snage i popijes 1l vode dosta ti je, a ubrzas na 70% tempo onda ce ti sigurno trebat malo vise vode, da ne dehidriras (zaribas :laughing6: :laughing6: ). :glasses9:
el:
--- Citat: P.A.L.A.C - 24 Listopad, 2007, 17:48:11 ---
--- Citat: el - 24 Listopad, 2007, 17:45:53 ---ja sam stavio 10 br vecu diznu i nista,skuter je iso potpuno isto kolko sam ga ja god postelavao :toothy10:neznam zasto ali evo...
--- Kraj citata ---
ma gle nisi ti osjetio mozda u performansama, al zato osjeti tvoj cilindar kad se pregrijava. :laughing11:
isto ko kad bi ti trco 50% snage i popijes 1l vode dosta ti je, a ubrzas na 70% tempo onda ce ti sigurno trebat malo vise vode, da ne dehidriras (zaribas :laughing6: :laughing6: ). :glasses9:
--- Kraj citata ---
a dobro...jer meni je zalijalo cijeli fergazer kad sam stisnuo ful gas...mozda je bila prevelika,neznam uglavnom nis se nije promijenilo kad sam ju maknuo i jos se vozim s istom starom diznom a prosla je godina dana...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju