Tehnički kutak > Skuter projekti

yamaha "nos" :-D by Edo

<< < (3/4) > >>

edo haker:
nisi prvi koji mi je to spomenuo :-D ... onda bi trebao veci frgic i malo otvoreniji spuh... a?

robert:
po mome najkvalitetniji kit na tržištu. klip il karike puknu il matica u karteru i sjebe klip ali cilindar ostaje kao nov.
pitaj slowridera kako su moji klipovi nakon matica izgledali. da 19 phbg i auspuh u klasi yasuni r.

robert:
neki će reći da nisam u pravu ali ja ti za mhr replicu preporučujem da radiš sam mješavinu od nekih 2,5% ako je i malo jača od tih 2,5 isto nije problem.
19phbg, dizna 82 il malo veća, malossi vrganj i moja luna se preporodila

edo haker:
ma zakljucio sam da je neke stvari od 50-tica ac tesko trazit zato i idem na lc... malossi sport ce se super ponasat ali kad vec slazem i zelim neku šusavu stvarcicu onda cu se smirit pa kupit nes sto vrijedi truda... sport je isfuran i svi ga imaju ... na neosa sta god stavim je vise manje prvi put :-D dobro kure je svasta nes imao... ja sam ti takav da nemogu imat nes sto svi imaju :-D ili ako vec imam mora bit poseban... :-D doduse cijeli zg vozi neose (80%) :-D heheh

uzimam u obzir da je neos od aeroxa laksi nekih 10-tak kila tako da i to utjece na performanse..

edo haker:
eo ponosno javljam da je upalio :-D hahah zasto ponosno zato sto pokusavam vec duze vrijeme nac u cemu je problem.. ali otklonjen je... sve u svemu eo jos postavljam crijeva i krajem ovog tjedna bi vec mogao laganije kruzing voznjice po gradu... cisto da vidim ponasanja...

most wanted je ona ti pipka za vodenu !!!! pa ako tko ima.... imam ja sad ali sam ih sam prepravljao.. niej to bas to.. ocu oriđiđi... polirao sam ispuh...da se ne lovi čađa i to je to za sad... fino radi.. bas uhu ugodno...

edit: ogranicio sam sa daljnja ulaganja te sam uzeo malossi sport...jest da sam gore reko da ga svi imaju.. al mislim da ce se dobro ponasat.. ipak je replika za malo pametnije...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju