Tehnički kutak > Skuter projekti

yamaha "nos" :-D by Edo

<< < (2/4) > >>

edo haker:
UPDATE:

stapici jos stoje na stolu i neda mi se...pretoplo je za radit rasvjetu na skutu :-D

do sad sam od slaganja skuta presao blizu 3t km :-D

jedini problem je bio pregrijavanje i to se je sredilo...dns smo slow i ja krenuli prema lekeniku (ko zna di bi nam bio kraj) i skut mi se zgasio, onda smo se zaputili do domeka da sredimo to...skinuli smo topovu kajlu jer mi je ona radila problem , ipak se nije mogao ohladit koliko sam htio, dizna je mjesto 90 stavljena 84 i primijetio sam da mi potrosnja pada :-D fala bogu...

stavljeni su novi federi kvacila i sad kopa :-D neki zuti dost tvrdi neznam ciji su, mislim malossi ....fino ide i puni ugodnih 90kmh na gps-u trebam jos remen stavit al to otom potom jer neda mi se sve ponovno stelat....

edo haker:
eo da probudim temu.. skut se vozi kop pravi, vec 3500km presao :-D

kad sam mjenajo sekundar budala nisam promjenio i lezajeve pa se rasulo sve pa sam kupio novi primar i poklopac al opet zuje lezajevi .. kupit cu ih nove..

ugl eo snimka ubrzavanja ... ( skut je kod mene jer curin buraz nea di s njim :-D al ga je platio i njegov je )

uzivajte !!!

edo haker:
neos presao oko 45ookm od sklapanja ide kak mutaf :-D

uzeo sam ga nazad u svoje vlasnistvo :-D
do zime ide ako bog da stage6 pro kit i vodeno hladnjenje tako da ce bit jos jedan neos lc na forumu :-D

edo haker:
taman ga pohvalim i on nakon 2 dana curinom burazu zariba :-D a ti srece ... :binkybaby: :binkybaby:
vjerovatno mu je falilo jos malo podmazivanja jer je izasao suh iz cilindra... ali da nebi rekli da sam stao u bedu iako jesam bio... nastavio sam dalje radit... jbg malo ko stane od nas zar ne ? drevo ce vjevatno u prodaju jer se da sredit, cilindar nije dobio duboke riseve a glava je kao nova... klip je dobio i karike ali mislim da bi nove karike uradile da opet vozi i traje

eo sta se napravilo za 1dan posla :-D

Uploaded with ImageShack.us

jos razmisljam koi ce kit ic , trazim neki optimalni da bi iskoristio postojece komponente, zagrizao sam za malossi sport ali tko zna sto ce bit na kraju od svega toga...nadam se da ce bit zabavan

robert:
budi pametan i investioraj u mhr replica kit i miran si idućih 25000km bez ikakvih otvaranja termogrupe!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju