ekipa,molim pomoc..lud sam vise,evo vec se šestu vecer zafravam sa svojom srkom.Nece upali i gotovo
Pa evo ovako..svica je nova,baca iskru,filter zraka čist ko suza,karike nove,karb bar 3-4 puta detaljno očišćen..e sad..ono u što sumnjam je čok ili ona vakum pumpica koja se nalazi ispod rezervara od goriva.
Skuter ako ga se ne pali 2-3 sata upali iz prve,ali sam sebi nabije full gas,radi tako možda 5 sekundi i ugasi se.I za to vrime dok radi ispod karburtora na onu čašicu curi gorivo.Ista stvar bude i kad skroz maknem čok sa karburatora.
Znaci li to da čok ne radi ili je nesto drugo u pitanju
I jos da vas pitam u vezi one vakum pumpice..na onu gornju pipu(ona malo šireg promjera) zrak se može upuhivati,a kad ga pokušam vući u sebe onda ne ide..jeli to ok?
A ona donja pipa..kroz nju se zrak ne može ni upuhivati ni ispuhivati(nego se samo čuje nešto unutra kao "tk-tk")..jeli to ok??
Eto,svaki savjet je dobrodosao jer stvarno sam lud vise
I jos nesto,dizna je 68,onaj vijak za smjesu je odvidan za 1.5 krug..ugl,što se tiče naštelanosti karburatora to je sve ok jer je skuter do prije tjedan dana normalno vozio i palio