Tehnički kutak > Tuning skutera

LUNA 70-80 XXX (za sada 50 VISION)

<< < (4/23) > >>

SlowRider:
Tuning iz 1. posta, ako su navedeni dijelovi novi, oko 2500kn + rolice,veci fergazer,federi... +500kn.
Znaci 3000 treba, i onda je struja problem. Ako se ima novaca i volje sve se moze...

Doomsday:
'...malossi multivar nr. 5111151 (napravljen za DERBI ali ide na SACHS SPEEDFORCE i CPI)...'

Robi, na Malossi site-u svi CPI modeli imaju multivar nr. 5113363 deklariran...

:dontknow:

roby44:
ja imam malossi gus. ja sam na kraju zakljucio da struja nije blokirana i skuter kad se ustela ide odlicno.
piaggio,gileru ubija u ubrzanju onda me stize u krajnjoj. to je kratki prijenos pa se ne moze izvuc maximum u krajnjoj al zato je tu ubrzanje koje je meni vise trebalo jer se vozim po gradu, tako da sam odustao od duzeg prijenosa.

Mr J:

--- Citat: roby44 - 24 Listopad, 2007, 14:57:38 ---ja imam malossi gus. ja sam na kraju zakljucio da struja nije blokirana i skuter kad se ustela ide odlicno.
piaggio,gileru ubija u ubrzanju onda me stize u krajnjoj. to je kratki prijenos pa se ne moze izvuc maximum u krajnjoj al zato je tu ubrzanje koje je meni vise trebalo jer se vozim po gradu, tako da sam odustao od duzeg prijenosa.

--- Kraj citata ---

A zbog kraceg prijenosa ima i vise snage uz uspon...  :icon_thumright:

robert:
evo bio sam danas u auto bil-u, da bi 100% bio siguran da pase cilindar i multivar trebam skinuti serijski i usporediti!
to isto mi je i roby44 rekao!ali prije nego sto skinem serijski cilindar i variomat otici cu u BETA MOTO i pitati dali imaju neki rabljeni ili defektni!
pa s njim onda u kupovinu i usporediti!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju