Tehnički kutak > Tuning skutera
LUNA 70-80 XXX (za sada 50 VISION)
SlowRider:
Razlika izmedju Malossi Sporta i Trophy-a je u broju aluminijskih rebara za hlađenje. Mislim da malossi ima vise(nisam siguran), sto znaci da se bolje hladi od TP-a. Cijene su im otprilike iste, tako da bi odluku donio zbog hladjenja.
Ima jedan decko koji je CPI-a tunirao i zamjenio je blokove sa orginalnim minarellijem, neznam tocno koji razlog, ali sigurno je dobar razlog. Roby44 takodjer je htio mjenjati blokove ali je odustao...
Vjerojatno pase multivar sa Derbia kad pise da odgovara. Ali kad sam bio u Auto Billu covjek je dosao sa CPI Oliverom traziti variomat i prosao je bez uspjeha. Nema u katalogu multivar za CPI-a.
Mr J:
pitaj roby44-a za te blokove koje je on bio nabavio... rekao sam ti da ga i pitas za multivar jer znam da sam mu radio distancu za njega i mislim da je od nekog malagutija, nisam siguran...
A sto se tice kita pitaj ga koji je on uzeo i uzmi isti taj... Sto se mene tice ja ti mogu pripasati bilo koji kit ali da imamo sto manje obrade i pripasavanja...
ivanm:
struja je dosta limitirana na luni, moj kolega je stavio malossi gus od minarellija AC, paše na šaraf, ali skuter nije htio u okretaje koliko god rolice lagane bile, očito ga struja zeza..
osim toga treba veći frgazer, bar 17.5..
ostalo navedeno štima, ali treba sve provjeriti i 100 km/h je futuristička vizija, realno je do 90 sa gusom i to uz preradu struje, dakako..
SlowRider:
Sad se dolazi do zakljucka da treba jos novaca uloziti...
ivanm:
bilo kakav tuning ispod 2500-3000 kn je promašaj, eventualno ak imaš piaggio AC i netreba ti ništa osim auspuha, kita i rolica/federa..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju