Tehnički kutak > Tuning skutera
yasuni c20
Crazy Kuree:
E pa eto vi tako podešavajte, ja ću due+ i c16 terat a vi taj race setup sa 12500 obrtaja.. u pare ko god hoće.. Ne kužim zašto kupit c16 na due+ i vrtit na 10200 obrtaja kad tu ima tešku rupu i ide malo bolje već serijala, to su čiste gluposti. Ili Nardo na 9500 s bilo kojim kitem pa to je smiješno, tomos automatik bi ga podero na 200m. ovi koji nisu imali ni jedan navedeni auspuh neću komentirat, dovoljno je što sami sebe sramote neznanjem
animatrix:
cime vi mjerite okretaje motora?
Crazy Kuree:
--- Citat: mmario73 - 04 Listopad, 2010, 22:57:26 ---C16 nema snage preko 11000, a C20 nema preko 12500, to ne znači da se ne može vrteti samo je bolje kada je na ciljnom okretaju i tada prenos upregnuti da se izvuče veća krajnja...
--- Kraj citata ---
Tvoje znanje je daleko veće nego moje što se tiče tunniga, ali ako po tim grafovima šteluješ skuter u velikoj si zabludi. nemogu reć sad za taj c20 i mhr team na koliko obrtaja najbolje ubrzanje pravi jer nisam imo ali bar pokušaj vrtit na 13500 bar mogu se kladit da će bar 30% bolje ić
gumy:
isprobao sam c16 na više setupa i daje neku najbolju snagu na cca 12500 do 12700
nardo / shot mrvicu manje
c20 vjerujem da nebi išao ispod 13000, nisam ga imao tak da nemogu točno reći
neznam baš ove sve priče za narda i c16, volio bih vidjeti kako je netko naštimo da skuter ide a da se ne vrti bar na 11500 okretaja
animatrix:
cime mjerite okretaje motora? dovoljna je 10% pogreska okretomjera na skuteru da ti na 12000rpm fula 1200rpm, a nebih se cudio i da vise lazu satovi. osim ak nemas kakav digitalni tipa stage 6
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju